Witam Serdecznie
Ostatnio falowały mi obroty Pojechałem do mechanika i powiedział ze aparat zapłonowy (tam gdzie jest kopułka, nie myle pojeć?) Jest do wymiany Przestawił sie i dlatego tak sie działo Coś mi mowił ze jest już wyrobiony i trzeba patrzeć za nowym W sklepie za regenerowany ok 1500zł a w intercarsie powiedzieli mi ze mają podzespoły i mozna je wymienić Jak to jest?
[mkII] aparat zapłonowy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
FosGate, sory ale chyba nie masz racji, na poczatku falowały mi obroty, z czasem zrobiło mi się tak ze samochod wogole stracił moc, pod gorke sam na 2 biegu ledwo jechałem, ja myśle ze znowu zaczyna mi sie to samo, pozatym zaufanego mam mechanika i wydaje mi sie ze dobrego..... A mozecie napisać cos wiecej o tym aparacie zaplonowym?
[ Dodano: Sob Lis 11, 2006 09:40 ]
aha jak ostatnio mi zrobił ten aparat to zero falowania obrotów czy to na zimnym czy na cieplym, temat falujacych obrotów tez juz przerabiałem troche (kable WIN, świece, filtr poweitrza, sonda, odma)
[ Dodano: Sob Lis 11, 2006 09:40 ]
aha jak ostatnio mi zrobił ten aparat to zero falowania obrotów czy to na zimnym czy na cieplym, temat falujacych obrotów tez juz przerabiałem troche (kable WIN, świece, filtr poweitrza, sonda, odma)
Piotrek
- Paweł Marek
- V.I.P.