[All VW] Sprezyny Weitec i/lub H&R
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- luki58
- Mały gagatek
- Auto: VW Passat B6 Variant 2.0 TDi CR CBDC+ ; Seat Cordoba 6L 1.9 ASZ+ ; VW Passat B5 Variant 1.9 TDI AHU+
- Silnik: CBDC
[All VW] Sprezyny Weitec i/lub H&R
Mam do kupienia 2 rodzaje sprezyn obnizajacych -40. Pierwsze to WEITEC ,a drugie H&R. Co wziasc, ktore lepsze ? Dodam ze obydwie w tej samej cenie. Prosze o szybka pomoc.
- luki58
- Mały gagatek
- Auto: VW Passat B6 Variant 2.0 TDi CR CBDC+ ; Seat Cordoba 6L 1.9 ASZ+ ; VW Passat B5 Variant 1.9 TDI AHU+
- Silnik: CBDC
Dzeki za porade i szybka reakcje. Zdecydowalem sie jednak na H&R pomimo ze wzgladaja na gorsze , ale moze to kwestja wymycia. Raz jeszcze dziekuje , punkciki dodane. Pozdrawiam
[ Dodano: Pon Lis 13, 2006 11:50 pm ]
Tak jak pisalem wczesniej zdecydowalem sie na sprezynki H&R i wystapil maly problem. Sprezyny napewno pasuja do Passata ale "miseczki" amortyzatora (tzn gorne osadzenie sprezyny) jest wieksza od sprezyny, nie lezy ona tak jak powinna. Dlatego moje pytanie brzmi: czy element " 8 " , rozni sie rozmiarem od " 8a "??
[ Dodano: Pon Lis 13, 2006 11:50 pm ]
Tak jak pisalem wczesniej zdecydowalem sie na sprezynki H&R i wystapil maly problem. Sprezyny napewno pasuja do Passata ale "miseczki" amortyzatora (tzn gorne osadzenie sprezyny) jest wieksza od sprezyny, nie lezy ona tak jak powinna. Dlatego moje pytanie brzmi: czy element " 8 " , rozni sie rozmiarem od " 8a "??