Problem ze zdjęciem wskazówek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem ze zdjęciem wskazówek
Kupiłem sobie licznik z obrotomierzem i chcę założyć białe tarcze. Myślałem że wystarczy zdjąć wskazówki??!! Ale tu właśnie powstał problem Wskazówki nie chcą zejść. Rozmontowałem już wszystko od tyłu części cały stos:) a skazówka jak siedziała tak siedzi. Czy jest jakiś sposób na to (nie chcę połamać wskazówki) Próbowałem nawet na siłe ale nie wiem czy mam użyć siły do końca aby przypadkiem jej nie połamać??
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja wymyśliłem sobie inaczej. Tarcze zakładałem bez ściągania wskazówek.
Narysowałem krzyże na cyferblacie, potem je naciąłem ostrym narzędziem, delikatnie rozchyliłem i przełożyłem wskazówki.
Narysowane linie idealnie maskują nacięcie.
Narysowałem krzyże na cyferblacie, potem je naciąłem ostrym narzędziem, delikatnie rozchyliłem i przełożyłem wskazówki.
Narysowane linie idealnie maskują nacięcie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ja wlasnie przed chwilka zakonczylem prace nad swoimi jak wrazenia??
a problem ze wskazowkami predkosci i obrotka rozwiazalem tak ze wycielem troszke wieksze otworki i naszly bez problemu wskazoweczki temp i paliwa sciagaja sie bez problemu oczywiscie widelcem
a problem ze wskazowkami predkosci i obrotka rozwiazalem tak ze wycielem troszke wieksze otworki i naszly bez problemu wskazoweczki temp i paliwa sciagaja sie bez problemu oczywiscie widelcem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.