[mkII] Sprzegło
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- levi
- Mały gagatek
- Kontakt:
to nie wiem co Ty tam wymieniałeś ja chyba bede wyminiał sama tarcze ok.60zł ?! bo docisk jest ok. bo nie szarpiemi5iek84 pisze:ja za wymiane calego sprzegla zaplacilem 150 zl + 450zl za czesci
P.S ja widziałem w sklepie www to całe sprzegło do golfa mk2 było za ok. 286zł i to nie byle jakie ,wiec nie wiem co Ty tam kupiłeś napewno extra zestaw
U mnie sprzęgło sie slizga ale dopiero po nagrzaniu. Wystarczy trochę się poslizgać na śniegu i juz ciągnie jak cholera. jak sie jedzie spokojnie bez mocnego wciskania pedału to jest spoko, czekam do wiosny żeby wymienić sprzegło, tylko nie wiem czy samą tarczę wymienić czy razem z dociskiem - jak zdiagnozowac co trzeba wymienić??
Mk2 1.6D + Mk 3 1.9 TD
Mk2 1.6D + Mk 3 1.9 TD
Ja w swoim wymienilem wczoraj cale sprzeglo. Też mi sie juz strasznie ślizgało. Niedawno zmieniałem linkę ( z samoregulatorem) i majster powiedział,że przez to też mogła się troche szybciej zedrzeć. Była już zdarta do samych nitów. Teraz to zupełnie inna jazda
A jeśli chodzi o ceny to zwariować można. Za kompletne sprzęgło "LUK" dalem 280zł, a widziałem nawet po 500 tej zamej firmy
A jeśli chodzi o ceny to zwariować można. Za kompletne sprzęgło "LUK" dalem 280zł, a widziałem nawet po 500 tej zamej firmy