[MK2] Swap obrotka i pytanie o lampy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nie miałem kasy ale w nastepnym tyg. kupie a na co mam zwrócić uwage z tym przełozeniem ?? i co powinienem mieć 950 ?? ze coSmaczny pisze:rjka, oczywiście, że się da, masz jedną kostkę.
maciek.wroc, 60zł to tanio, trzeba było brać Zwróciłeś uwagę na przełożenie? Ty powinieneś mieć 950.
Silnik będziesz mieć chyba PN.
Na prędkościomierzu na dole masz zawsze podane przełożenie licznika (935. 950, 975) - u Ciebie jest 950, takie samo musi mieć nowy licznik, chyba, że przełożysz swój prędkościomierz do nowych zegarów - wtedy nie musisz na to zwracać uwagi i masz swój przebiegmaciek.wroc pisze:nie miałem kasy ale w nastepnym tyg. kupie a na co mam zwrócić uwage z tym przełozeniem ?? i co powinienem mieć 950 ?? ze coSmaczny pisze:rjka, oczywiście, że się da, masz jedną kostkę.
maciek.wroc, 60zł to tanio, trzeba było brać Zwróciłeś uwagę na przełożenie? Ty powinieneś mieć 950.
Silnik będziesz mieć chyba PN.
FORD
Fix Or Repair Daily
Fix Or Repair Daily
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Aha o to chodzi bardzo dzieki w razie pytań będe jeszcze pisał
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
Podobno tylko Golf C nie miał fabrycznej instalacji.rjka pisze:znaczy sie caly mechanizm pomiaru obrotow jest zamontowany w golfie tylko nie wszystkie fabryka wyposaza w odpowiedni zegar?
Zegary z obrotomierzem przełożenie też masz 950, zegary na jedną kostkę.rjka pisze:to co musze kupic zeby miec obrotomierz?
FORD
Fix Or Repair Daily
Fix Or Repair Daily
to jak za darmo ponizej 100 ciezko znalezc.a masz w profilu rp zmien bo moga ci kiedys zle podawac jakies informacje jak bedziesz tu na forum potrzebowal.maciek.wroc pisze:za 60 zł
[ Dodano: Nie Paź 29, 2006 22:18 ]
ja mam cl i mam niewiem jak samo cSmaczny pisze:Podobno tylko Golf C nie miał fabrycznej instalacji.
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a na jakie zmienić jak nie na RP ??piotr2 pisze:to jak za darmo ponizej 100 ciezko znalezc.a masz w profilu rp zmien bo moga ci kiedys zle podawac jakies informacje jak bedziesz tu na forum potrzebowal.maciek.wroc pisze:za 60 zł
[ Dodano: Nie Paź 29, 2006 22:18 ]ja mam cl i mam niewiem jak samo cSmaczny pisze:Podobno tylko Golf C nie miał fabrycznej instalacji.
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
mam teraz takie czyli predkosciomiez + czasomierzSmaczny pisze:Podobno tylko Golf C nie miał fabrycznej instalacji.rjka pisze:znaczy sie caly mechanizm pomiaru obrotow jest zamontowany w golfie tylko nie wszystkie fabryka wyposaza w odpowiedni zegar?
Zegary z obrotomierzem przełożenie też masz 950, zegary na jedną kostkę.rjka pisze:to co musze kupic zeby miec obrotomierz?
a jak kupie takie
albo takie
to bedzie dzialac?
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja ma włąsnie tą trzecia deske
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM