[mk3] co to za silnik?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk3] co to za silnik?
Witam
Kupiłem Golfa mk3 1993 rok 1.8 GT i w tym modelu montowany był silnik o oznaczeniu ABS 90 km natomiast silniczek, który siedzi w moim aucie posiada oznaczenie ABE. Szukałem na stronie vwgolf.pl informacji na temat tego silnika, ale nie znalazłem takiego oznaczenia, może ktoś z was wie co to za motor?
Kupiłem Golfa mk3 1993 rok 1.8 GT i w tym modelu montowany był silnik o oznaczeniu ABS 90 km natomiast silniczek, który siedzi w moim aucie posiada oznaczenie ABE. Szukałem na stronie vwgolf.pl informacji na temat tego silnika, ale nie znalazłem takiego oznaczenia, może ktoś z was wie co to za motor?
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: [mk3] co to za silnik?
nie ma takiego motoru, musiałes cos źle odczytac albo ktos przebił źle numeryPithunt pisze:Witam
zobacz na wyklejce bagażnika co napisane a najlepiej daj fotke
www.vrservice.pl
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
z przodu na tabliczce nie ma numeru, sprawdz u kogos innego w MKIII tez bedzie ABD toPithunt pisze:Tak jest wbite na tabliczce znamionowej z przodu, a w bagażniku szukałem tej wklejki i pozostał po niej jedynie klej (o ile to było to) bo nie wiem za bardzo gdzie jej szukać.
a numeru poszukaj na bloku silnika
www.vrservice.pl