witam mam pytanko czemu elektrozawor przy zbiorniku z weglem aktywnym co jest pod filtrem powietrza czasami sie zamyka i otwiera bardzo szybko jak kołatka cały czas przewaznie na ciepłym silniku i na biegu jałowym jak sie przegazuje przestaje i jak zejda obroty znowu zaczyna . Jest padniety ten elektro zawor???
Ile taki jest jakis sposob aby go naprawic
Gdzie mozna kupic org trojkat ostrzegawczy i hak wkrecany w zderzak >>>>nie allegro
golfa 3 1.6 ABU grudzien 93
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Co do kołatki
nie wiem co się dzieje. Może jakiś błędny sygnał dostaje i nie może się zdecydować na jakim powietrzu chodzić.
Miałem kiedyś 1.6ABU i różne cuda mi się z nim działy ale tego nie zauważyłem.
Co do trójkąta to ASO i szrot albo giełda. Hak w ASO nie powinien kosztować wiele. Mnie jak miałem wypadek to za...razem z trójkątem i innymi bajerkami.
Ludzie zerują na cudzym nieszczęściu.

Miałem kiedyś 1.6ABU i różne cuda mi się z nim działy ale tego nie zauważyłem.
Co do trójkąta to ASO i szrot albo giełda. Hak w ASO nie powinien kosztować wiele. Mnie jak miałem wypadek to za...razem z trójkątem i innymi bajerkami.
Ludzie zerują na cudzym nieszczęściu.
co do ludzi...........
co do ludzi to wiem cos o tym tez maiłem wypadek i nawet zapalniczke wsiakło nie mowiac o komplecie kluczy z bagaznika 

mario541