[MKIII] Pirelli WINTER CARVING co sądzicie

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

BartekC
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

[MKIII] Pirelli WINTER CARVING co sądzicie

Post autor: BartekC » pn paź 23, 2006 22:47

Jak w temacie. Mam do kupienia opony Pirelli WINTER CARVING 175/65/R14 po bardzo dobrej cenie ( poniżej 160zl /szt.) oczywiscie nowe i w związku tym mam pytanie co sadzicie o tych oponach? Jezdził ktos z was na takich?
Naczytałem się troche opini na necie i mam mieszane odczucia. Na śniegu podobno rewelacja gorzej na wodzie. No i jeszce jedna kwestai jak z trwałością ile mozna na nich przejechać bo to dla mnie też ważne, miesięcznie robie ok 3500 km.
Czekam na wszelkie opinie i komentarze. PILNE
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » pn paź 23, 2006 23:00

Cena jak w sklepie ineternetowym Netcaru, jeśli nie musisz doplacać za przesyłkę to czemu nie http://www.ceneo.pl/GotoURL.aspx?accoun ... tID=137588

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Awatar użytkownika
Grzesiekk1982
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Post autor: Grzesiekk1982 » pn paź 23, 2006 23:00

Witam.
Mam w Audi i jestem bardzo zadowolony. Holowałem fiata Uno pod górę na ośnieżoną stromą skarpę (pod śniegiem trawa) i jechało! Dziś w tygodniku motor jest test, który to potwierdza- są to opony na arktyczne śniegi, lecz są za miękkie na asfalt i mokrą nawierzchnie, w efekcie test przegrały (tylko tym) bo w śnieżnycjh konkurencjach miały max ilość punktów jako chyba jedyne z kilku testowanych.

Awatar użytkownika
Grzesiekk1982
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Post autor: Grzesiekk1982 » pn paź 23, 2006 23:04

Ja kupiłem w www.baloon. (com, pl, com.pl- nie pamietam). Około 145 zł szt.
Na duże śniegi super gumy. W golfie mam napęd na 4 koła, więc wybrał bym do niego zimówki przydatniejsze na asfalcie, bo uratuje przy hamwaniu na mokrym, a gór, zasp 4x4 się nie boi ;)
P.S.
A skąd jesteś z podkarpacia dokładnie? Z górek to polecam te oponki szczególnie.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » pn paź 23, 2006 23:13

W tej chwili w baloonie po 168 złotych. Używajcie stronki ceneo.pl do porownywania cen w necie. Warto, tylko trzeba uwzględnić różną cenę przesyłki

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”