Tajemnicze odkrycie (wtyczka nad zapalniczką ) ????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Tajemnicze odkrycie (wtyczka nad zapalniczką ) ????
Wiecie moze do czego jest taka wtyczka nad zapalniczka zaslonieta odsuwana klapka ???
sprzatalem rano woza i znalazlem i niewiem co to jest
moze wtyczka do radia ??
Moze wiecie
sprzatalem rano woza i znalazlem i niewiem co to jest
moze wtyczka do radia ??
Moze wiecie
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- tomileszek
- VW.tomi.pl
- Kontakt:
to
...........gniazdo do podlaczenia komputera. U mnie jak pierwszy raz to zobaczylem tez sie przejalem.Myslalem ze VAG jest pod klapa przy silniku.
Dude wher's your car?
- tomileszek
- VW.tomi.pl
- Kontakt:
to
...........gniazdo do podlaczenia komputera. U mnie jak pierwszy raz to zobaczylem tez sie przejalem.Myslalem ze VAG jest pod klapa przy silniku.
Dude wher's your car?
tez mam takiego paska jak Ty, tez na mono i nie mam VAG'a. Tylko ten moj pasek to straszny "szczep" jest ale sprawdz przy skrzyni biegow jak oslone podniesieszbladiiik pisze:Pozwole sobie sie podlaczyc do pytania:)
W moim passacie 1.8 na monowtrysku tez jest cos takiego gdzies ukryte???
[b] - Alarmy i sterowniki do kluczyków scyzoryków - [/b]
dolacze sie do pytania. kolo przycisku do ogrzewania tylnej szyby po lewej za tymi plastikowymi oslonkami (gdzie w niektorych wersjach jest klima itp) widac je na zdjeciu. po ich sciagnieciu za nimi znalazlem jakas wtyczke z 2 kabelkami???? do czego to moze byc???? chodzi mi o te 2 mniejsze kwadraciki w srodku. pozdrawiam
i licze na odpowiedz...
i licze na odpowiedz...
TO auto też można zdiagnozować VAg-iem przez te gniazdo???newswen pisze:dolacze sie do pytania. kolo przycisku do ogrzewania tylnej szyby po lewej za tymi plastikowymi oslonkami (gdzie w niektorych wersjach jest klima itp) widac je na zdjeciu. po ich sciagnieciu za nimi znalazlem jakas wtyczke z 2 kabelkami???? do czego to moze byc???? chodzi mi o te 2 mniejsze kwadraciki w srodku. pozdrawiam
i licze na odpowiedz...