mk3 2,0 gti problem z elektryka pomocy

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

skater16
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

mk3 2,0 gti problem z elektryka pomocy

Post autor: skater16 » czw paź 12, 2006 22:14

siemka mam maly problem ostatnio auto postalo z tydzien albo dluzej i wystapil maly problem wsiadam w nie odpalam wszytsko ok ruszam naciskam hamulec zapalaja sie na desce rozdzielczej sygnalizatory swiatel awaryjnych swiatla na zewnatrz swiruja jade dalej skrecam w prawy znow wlaczaja sie same awaryjne wewnatrz a na zewnatrz swiruja stopy migacze wszytsko po kolei co to ??? pomozcie prosze

gorylek

$limak

Post autor: $limak » czw paź 12, 2006 22:26

jak stało tyle czasu może gdzieś zebrała się woda i robi zwarcie, gdzieś możesz mieć przebicie, spróbuj odłączyć akumulator na kilkadziesiąt sekund, nie wiem najpierw takie najbanalniejsze czynności, a jak nie pomoże to do elektryka. Ja 3 dni temu jak zciszałem radio to się centralne podczas jazdy zamykały a jak podgłaśniałem to się otwierały :rotfl: :crazy: , nie jeździłem 3 dni dzisiaj wsiadam a tu wszystko w porządku.

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » czw paź 12, 2006 22:30

To raczej dość częsty problem braku masy na którejś lampie tylnej

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

skater16
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

??

Post autor: skater16 » czw paź 12, 2006 23:07

a w jaki sposob z ta masa w tylnych lampach walczyc bo nie mam zielonego pojecia poprosze o rade

gorylek

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”