[mk3] Wybór amorow
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk3] Wybór amorow
mam problem i mam nadzieje, że szybko uzyskam pomoc . W tym tygodniu przymierzam sie wkoncu do wymiany amorków w golfinie. Mam bardzo małe fundusze a musze to zrobic bo sie nie da jezdzic . Mam dwie opcje:
a) Kupic cały kit na allegro gt-cupline - wiem kiepska jakosc i wogóle kicha
b) Kupic amorki sachsa od kumpla w intercarsie.
Z tym, ze problem jest taki: Mam autko troche obnizone, kiedys pokazywałem fotki zeby sie dowiedziec o ile moze byc on obnizony w temacie: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=64186
Kumpel z intercarsu powiedział mi, że te amorki sachsa sa do sprezyn maks -35mm. Ale mówi ze moze podejda.
Jednak boje sie kupic, bo jezeli nie podejda to musze jeszcze springi nowe dokupic a to juz dodatkowy koszt
Tak więc licze na szybka reakcję z Waszej strony i prosze o konkretne porady
a) Kupic cały kit na allegro gt-cupline - wiem kiepska jakosc i wogóle kicha
b) Kupic amorki sachsa od kumpla w intercarsie.
Z tym, ze problem jest taki: Mam autko troche obnizone, kiedys pokazywałem fotki zeby sie dowiedziec o ile moze byc on obnizony w temacie: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=64186
Kumpel z intercarsu powiedział mi, że te amorki sachsa sa do sprezyn maks -35mm. Ale mówi ze moze podejda.
Jednak boje sie kupic, bo jezeli nie podejda to musze jeszcze springi nowe dokupic a to juz dodatkowy koszt
Tak więc licze na szybka reakcję z Waszej strony i prosze o konkretne porady
Golfik sprzedany pierwszemu klientowi :) Czyżby za niska cena?
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
rav0910 tak jak w temacie Twoim poprzednim twierdzę, że masz seryjne obniżenie GTi/VR6 - czyli 20/20.
Jeżeli zależy Ci na oszczędności to kupuj same amorki Sachsa.
Do takiego obniżenia jak masz w tym momencie powinny podejść bez problemu.
Przy większym obniżeniu najlepiej cały kit kupić - ale to wiadomo juz są koszty większe.
A to nie obniżasz go na 40/40 jak pisałeś w tamtym temacie w końcu
Jeżeli zależy Ci na oszczędności to kupuj same amorki Sachsa.
Do takiego obniżenia jak masz w tym momencie powinny podejść bez problemu.
Przy większym obniżeniu najlepiej cały kit kupić - ale to wiadomo juz są koszty większe.
A to nie obniżasz go na 40/40 jak pisałeś w tamtym temacie w końcu
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
sam juz niewiem. bo nie mam kasy na markowego kita czy gwinta i dlatego zastanawiam sie nad samymi amorami sachsaA to nie obniżasz go na 40/40 jak pisałeś w tamtym temacie w końcu
Panowie mi nie chodzi o to jakie mam kupic czy sachs czy kayaba!!! Chodzi o to czy lepiej kupic kit gt-cupline czy wymienic amory na sachsa i pozostawic sportowe springi jakie mam w golfinie, które jak sądze tez nie sa jakies markoweteż polecam Kayaba . uważam że cena współgra z oczekiwaniami. Pozatym są O.K przyjrzyj sie im....warto!
- Chmielu
- Kontakt:
No ja dlatego nie zabierałem głosu w sprawie markirav0910 pisze:Panowie mi nie chodzi o to jakie mam kupic czy sachs czy kayaba!!! Chodzi o to czy lepiej kupic kit gt-cupline czy wymienic amory na sachsa i pozostawic sportowe springi jakie mam w golfinie!!!!
Ja mam Kayaby i też jestem zadowolony - pisałeś o Sachs - może być i Sachs - to mniej istotne w tym momencie.
Generalnie - nie masz teraz kasy to kup same amorki.
Przy Twoim obniżeniu dadzą radę
Jak masz kasę to lepiej zdecydowanie zestawik jakiś kupić.
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
- Chmielu
- Kontakt:
rav0910 oczywiście że lepiej będzie się sprawował cały zestaw.
Tylko piszesz, że nie masz teraz kasy.
Więc odpowiedź jest prosta - jak masz kasę to kupuj cały zestaw, jak ich nie masz to same amorki - nie ma się tu specjalnie nad czym rozwodzić
Tylko piszesz, że nie masz teraz kasy.
Więc odpowiedź jest prosta - jak masz kasę to kupuj cały zestaw, jak ich nie masz to same amorki - nie ma się tu specjalnie nad czym rozwodzić
nie mam kasy na firmowy i pozadny zestaw, na gt-cupline mamChmielu pisze:Tylko piszesz, że nie masz teraz kasy.
a tak przy okazji co jest nie tak z tym forum??? O 15 napisałem PW do Mentosa w sprawie amorów i do wiadomosc jest w folderze do wysłania
- Paweł Marek
- V.I.P.
będzie tam póki Mentos się nie podłączy do forumrav0910 pisze:O 15 napisałem PW do Mentosa w sprawie amorów i do wiadomosc jest w folderze do wysłania
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.