[MKIII] Nie tryska płyn wycieraczek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MKIII] Nie tryska płyn wycieraczek
Ani na przedniej, ani na tylniej szybie. Płyn jest, ale i tak nie słychać pompki.
Gdy manetkę wezmę do siebie, albo od siebie to włącza się przednia i tylnia wycieraczka. Bezpiecznik sprawny.
Co to może być?
Gdy manetkę wezmę do siebie, albo od siebie to włącza się przednia i tylnia wycieraczka. Bezpiecznik sprawny.
Co to może być?
- piotrek1313
- Użytkownik
- misiek1003
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
Miałem ten problem. Z tyłu z dyszy yudobywała się tylko odrobina piany. Zdejmowałem tapicerkę z klapy, było OK, dłubałem igłą i niewiele dawło. Jak padał deszcz włączałem wycieraczkę i nagle spryskiwacz zadziałał, działa do dziś. Dysza była czymś zatkana, i za cholere niczym nie dawała się odetkać (dłubiąc w niej).ddChavez pisze:U mnie z tylu nie psika mimo ze pompka pracuje. Sam wylot czyscilem. Ktoredy ida rurki z plynem lub co moze byc jeszcze przyczyna takiego stanu rzeczy?
To tak wygląda, jakby gdzieś łapało powietrze.Karlos87 pisze:u mnie spryskiwacz raz tryśnie a raz nie.zależy kiedy mu sie chce
wydaje mi sie że pieni sie w weżykach i pompce.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer