[mk2] co jest nizej przod czy tyl?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Forum Master
- Kontakt:
[mk2] co jest nizej przod czy tyl?
zmieniam zwieche i nie wiem szczerze co jest wyzej? Na zdrowy rozum przod powienen byc nizej a tyl wyzej bo jak siadzie 5 osob to bedzie tarlo;/mysle nad -80/-60 lub -60/-40 pozdro i dzieki za podpowiedzi
Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco
wojtek_sari, to czy będzie tarło to raczej zależy od twardości sprężyn, et felgi profilu opony. Możesz założyć np 16" i obnizysz 4 cm i będzie koło tarło o nadkole. A jak założysz 13" i nawet -80mm z tyłu to nie będzie tarło. Tylko jak wrzucisz -60 z tyłu to bardziej trzeba się obawiać studzienek i progów zwalniających. Generalnie -40/-40 jest już fajnym obniżeniem. -60 moim zdaniem z szerokim zdesiem i szeroką dokładką stanowczo za nisko na nasze tak zwane drogi.
Frakcja Proud Member
-
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
witam. ja jeździłem pól roku na obniżonym zawieszeniu,nie wiem dkładnie jakim ale wszedzie chaczyłem i auto było twarde jak... mianowicie po pół roku musiałem wymieniac całe zawieszenie...swożnie, gumy itd. teraz zalożyłem fabryczne i jest OK. co prawda tego efektu juz nie ma, ale uważam ze komfort jazdy jest ważniejszy. Pozdrawiam
Wiesz co. Możesz założyć taką glebe, później jeszcze zostaje możliwość regulacji na tależykach. Z tego co pamiętam Supersport ma tależyli -15mm więc jak będzie za wysoko coś można jeszcz później obnizyćwojtek_sari pisze:mam waskie zdesie i nie mam dokladki i tak napewno zostanie
Frakcja Proud Member