[mk2] brak oswietlenia nad zegarami
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2] brak oswietlenia nad zegarami
witam na wstepie napisze ze jestem juz w desperacji niewiem co mam robic a mianowicie wymieniałem zarówki nad zegarami bo była jedna spalona do tego celu musiałem zdemontowac całą deske po wymianie sprawdziłem ok działały po zamontowani przestały działa Prosze o pomoc niewiem co bym mogł sprawdzic co moze byc powodem oswietlenia nad zegarami dodam ze sprawdzałem zarówki napewno nie one bezpieczniki raczej sprawdziłem wszystkie bo niewiem który jest dokładnie odtego
mam słaby bardzo słby aklulumator nie chce odpalic ale jak włacze swiatła mijania to działaja wiec takie zaróweczki tez powinny prosze o jakie kolwiek wskazówki każda pomoc jest na wge złota naprawde bardzo prosze !!!!!!!!
posiadam golfa 2 1989 rocznik
mam słaby bardzo słby aklulumator nie chce odpalic ale jak włacze swiatła mijania to działaja wiec takie zaróweczki tez powinny prosze o jakie kolwiek wskazówki każda pomoc jest na wge złota naprawde bardzo prosze !!!!!!!!
posiadam golfa 2 1989 rocznik
Ostatnio zmieniony śr paź 04, 2006 16:24 przez Takaszi, łącznie zmieniany 1 raz.
powiedzcie mi czy jest mozliwosc zeby to była wina włacznika swiateł mijania jest tam takie pokretło które słuzy do rozjasniania i przciemniania owego podswietlania bawiłem sie troche nim bo było nieco zepsute teraz jest chyba całkowicie co do swiateł mijania posiadam.
ktos mi podsunoł taką opcje czy to możliwe ?
ktos mi podsunoł taką opcje czy to możliwe ?
co do nawiewu niewiem jeszcze nie zamontowałem ale przyciski juz tak i przy podgrzewaniu badz przeciwmgielnych sa diody i po właczeniu nie swiecą wiec zainwetuje w nwy włacznik i zobacze co z tego wyjdzie
no i kwestia najwazniejsza wielkie dzieki bo bylem juz na skraju wytrzymałości Wiecie jak to jest jak sie chce zrobic dobrze a wrezultacie nic niewychodzi a wrecz odwrotnie jest gorzej niz było
no i kwestia najwazniejsza wielkie dzieki bo bylem juz na skraju wytrzymałości Wiecie jak to jest jak sie chce zrobic dobrze a wrezultacie nic niewychodzi a wrecz odwrotnie jest gorzej niz było
- piotrpotrzebny
- Użytkownik

- Kontakt:
nie chce zakladac nowego tematu wiec podepne sie pod ten 
moim problemem jest to ze spalila mi sie dioda od swiatel dlugich. chcialbym ja wymienic ale nie wiem jaka to ma byc dioda
bo nie wydaje mi sie zeby (bardzo modna w ost czasach wsrod tuningowcow :green_fuck: ) niebieska dioda sie sprawdzila w tym wypadku... nie chce zeby mnie cos razilo
pzdr.
moim problemem jest to ze spalila mi sie dioda od swiatel dlugich. chcialbym ja wymienic ale nie wiem jaka to ma byc dioda
bo nie wydaje mi sie zeby (bardzo modna w ost czasach wsrod tuningowcow :green_fuck: ) niebieska dioda sie sprawdzila w tym wypadku... nie chce zeby mnie cos razilo
pzdr.