[mk2] przednia zawiecha mk2 '92 tdiesel -> mk2 '91 1.3i

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

maniack

[mk2] przednia zawiecha mk2 '92 tdiesel -> mk2 '91 1.3i

Post autor: maniack » wt lut 22, 2005 20:13

czy wymiana zawieszenia: sprężyn i amortyzatorów z golfa mk2 '92 (pewno 'przejsciowka') do golfa mk2 '91 jest możliwa? mój ma jakieś -60 z przodu, amory trochę wyrąbane, a polskie drogi jakie są, takie są... ;) zapakować coś muszę, ale tanio, no i znalazłem ofertę na 75% amorki ze sprężynami, wsio standard, ale z golfa mk2 '92 tdiesel (a mam mk2 '91 1.3i... więc 'lżejszy')...

... będzie to pasować? bo muszę to zmienić, bo leży tak nisko, że przy co większej dziurze używam podwozia jako dodatkowego hamulca :( nie wspominając o tym, że jest 400km od robienia zbieżności i już go lekko ściąga... :(

dioob
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: dioob » wt lut 22, 2005 21:03

Jak wsadzisz zawieche od diesla do mk2 to bedziesz miał +60 hehe, ja tez miałem -60 i zmieniłem na standard niestety tez kupiłem od diesla.Przód wyj... do góry i totalne załamanie, kicha jak niewiem.Musisz zmienić springi od 1.3 i bedzie luz. :grin:

...pomału do celu......w planach Suka GS 500, na początek oby sił wystarczyło :hmm:

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”