mk3 kłopot ze schowkiem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
mk3 kłopot ze schowkiem
Witam!
Mam mały kłopot- w moim golfie mk 3 uszkodził się schowek, tzn. pękła sprężynka trzymająca klamkę do otwierania i nie mogę w żaden sposób go otworzyć. Czy da się w prosty i w miarę "nieinwazyjny" sposób otworzyć ten schowek?[/quote]
Mam mały kłopot- w moim golfie mk 3 uszkodził się schowek, tzn. pękła sprężynka trzymająca klamkę do otwierania i nie mogę w żaden sposób go otworzyć. Czy da się w prosty i w miarę "nieinwazyjny" sposób otworzyć ten schowek?[/quote]
- m-a-r-t-i-n85
- Nowicjusz
- Kontakt:
- m-a-r-t-i-n85
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
klamkę wewnątrz masz złamaną. Pręcik o ktorym koledzy pisali wkładasz koło prawego górnego rogu klamki czyli tej ruchomej części i wantujesz. Po kilku próbach natrafisz na odpowiednią dźwignię, tą którą naciska ta część klamkiz tyłu która teraz masz odłamaną. Nie zapomnij otworzyć wpierw kluczykiem jeśli miałeś zamknięty.wygibus pisze:No właśnie, po otwarciu. Tylko póki co schowek mam zamknięty i przede wszystkim chodzi mi o to jak go otworzyć. Klamka na zdjęciu jest luźna i zamek nie chce "zaskoczyć" i schowek nie chce się otworzyć. A nie chcę go wyłamać. A w środku na dodatek mam dość ważne rzeczy.
Ostatnio zmieniony wt paź 03, 2006 21:40 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- m-a-r-t-i-n85
- Nowicjusz
- Kontakt:
mi pekla w te upaly zostawilem na sloncu no wiec ja poprostu podwazylem od gory sirubokretem i wyrwalem ciagle dziala i nic sie niestalo co prawdo sposub wyzej uwazam za leprzy, ale i moj byl skuteczny ja mam pytanie jakprzelozyc zamek bo jak wyjmowalem go ze starej klamki to musialem odlamac te zabki czy podczas w kladania jest to jakos prosciej ? pozdr