MK 3 Silnik ABS ???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- marek2907
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
1,8 ABS mam i polecam , do gazu wyrypany w kosmos.
max moment obrotowy niziutko , nietrzeba wachlować biegami.
pewnie 2,0 jest lepszy (osiągi ) ale jak gazować to tylko ten silnik (zero problemów)
jqak furak jest w dobrym stanie to warto napewno!!!!
BIERZ!!!!!!! KUPUJ !!!!!!!!!!! UKRADNIJ!!!!!!!!!! (żartuję)
max moment obrotowy niziutko , nietrzeba wachlować biegami.
pewnie 2,0 jest lepszy (osiągi ) ale jak gazować to tylko ten silnik (zero problemów)
jqak furak jest w dobrym stanie to warto napewno!!!!
BIERZ!!!!!!! KUPUJ !!!!!!!!!!! UKRADNIJ!!!!!!!!!! (żartuję)
[url=http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=53320][img]http://i128.photobucket.com/albums/p180/marek2907/forum2.jpg[/img][/url]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
Hmm... ciekawe ile tys km cofanywojtek98 pisze:przebieg 168. z groszami Rok 10/94 el lusterka , cena 6300 + OPLATY co wy nato
Pojedźcie z nim do ASO i spytajcie jaki przebieg miał przy ostatniej wizycie w ASO i kiedy to było. Jak jest z niemiec to takie dane będą mogli pobrać. Wystarczy podać VIN nadwozia / nie wiem czy nie musi być jakiś dokument. Mi podali, za darmo.
A co poza el. lusterkami z wyposażenia?
Ostatnio zmieniony pt wrz 29, 2006 14:06 przez Cefaloid, łącznie zmieniany 1 raz.
Konto usunięte.
Wiesz przypadki chodzą po autach i czasami mają liczniki niecofane Ja jak kupowałem swojego miał 123000 km (też 94). Wiedziałem że w Polsce nie cofany był licznik, ale w Niemczech.... no zakładałem że o jakieś 100 tys km. Teraz mam ponad 155 tys km i ostatnio wymieniałe amortyzatory, które były jeszcze fabryczne.... Więc tak się zastanawiam, że może i mam prawdziwy przebieg.... A wiem, że to auto miało przejechane do 2000 r. 58000 km, więc czemu nie. Ale prawdą jest, że do przebiegu trzeba mieć ograniczone zaufanieCefaloid pisze:Hmm... ciekawe ile tys km cofany
jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....
No to sprawdź w ASO dla ciekawości Nic nie kosztuje.Adamtd pisze:Więc tak się zastanawiam, że może i mam prawdziwy przebieg....
Nie mówię poważnie że na pewno cofane ale w ogłoszeniach jakoś tak jest bardzo dziwne że zawsze zawsze 12 letni golf sprowadzony ma najechane właśnie 160 tys z groszami...
Choć jak jest już parę lat w kraju to mogą go nie mieć w bazach. System gromadzenia danych uruchomili niedawno.
Konto usunięte.
wojtek98 pisze:Witam kolega wlasnie rozglada sie za za autem i znalazl mk3 z silnikiem ABS co to jest za silnik
Mam tylko takie małe spostrzeżenie że ty masz mk 3 1,8 czyli masz właśnie ABS albo AAM czyli jakby nie było taki sam albo bardzo podobny silnik do tego o który się pytaszwojtek98 pisze:Witam bylem ogladalem fajny nawet bardzo
Jak by go postawic obok mojego to klon
VW Golf propably the best car in the World !!!
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- wojtek98
- Mały gagatek
- Kontakt:
Jak dla mnie to jest A decyzja nalezy do niego
Przecierz niebede nikogo namawial , a jak cos bedzie nie tak to wiadomo
Ja kupilem swojego w niemczech 2 tygodnie temu przez kolezanke od pierwszego wlasciciela, ksiazka byla prowadzona do konca .
Ma przejechane 178 tys mam do wymiany sprezyny niemiec zalozyl sportowe
troche za twarde jak dla mnie tak ogulnie to jest super tyle ze zwykla wersja .
Po niedzieli ide rejestrowac autko
Dzisiaj mialem troche czaasu i zagladalem pod maske 1,8 ABS 11/95 New Orleans :
smoke:
Przecierz niebede nikogo namawial , a jak cos bedzie nie tak to wiadomo
Ja kupilem swojego w niemczech 2 tygodnie temu przez kolezanke od pierwszego wlasciciela, ksiazka byla prowadzona do konca .
Ma przejechane 178 tys mam do wymiany sprezyny niemiec zalozyl sportowe
troche za twarde jak dla mnie tak ogulnie to jest super tyle ze zwykla wersja .
Po niedzieli ide rejestrowac autko
Dzisiaj mialem troche czaasu i zagladalem pod maske 1,8 ABS 11/95 New Orleans :
smoke: