rampa kanał -gdzie szukać w Poznaniu??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
rampa kanał -gdzie szukać w Poznaniu??
Witam
Muszę pogrzebać trochę przy podwoziu i potrzebuje jakiegoś kanału lub rampy (kiedyś często takie były na stacjach benzywnowych).
Czy ktoś wie gdzie za free taka rampa lub kanał a Poznaniu mogą się znajdować najlepiej w okolicy Piątkowa??
Muszę pogrzebać trochę przy podwoziu i potrzebuje jakiegoś kanału lub rampy (kiedyś często takie były na stacjach benzywnowych).
Czy ktoś wie gdzie za free taka rampa lub kanał a Poznaniu mogą się znajdować najlepiej w okolicy Piątkowa??
Pozdrawiam
Unicron
GG: 51 39 714
Unicron@go2.pl
Unicron
GG: 51 39 714
Unicron@go2.pl
dołanczam siędo pytania
Też chce troszke pogrzebać przy swojej pięknej Black magic
garażu nie mam
tylko czekam wiosny
dołanczam sie do pytania
mieszkam na ratajach
pozdr
Artur
garażu nie mam
tylko czekam wiosny
dołanczam sie do pytania
mieszkam na ratajach
pozdr
Artur
Arczi
No witam panów, cieszę się niezmiernie że ktoś z piątkowa tutaj śmiga na forum!!!! Kanał oczywiście jest nawet spokojny bo na uboczu no i blisko! Wyjeżdżasz na Obornicką koło straży pożarnej i Lidla w prawo (kier. na Oborniki)jedziesz jakieś 150 m i w lewo ul. Heleny Szafran. Jedziesz do końca, wjeżdżasz przez taką bramę na teren różnych magazynów i w lewo. Musisz objechać te magazyny z lewej strony i tak jak ta wąska uliczka prowadzi jedziesz jakby na tyły tych magazynów, tam już widać ten kanał. Długi stalowy z ładnymi stopniami, aczkolwiek trochę za niski jak dla mnie. Byłem tam parę razy zawsze było pusto. Pozdro dla wiary z Poznania!!!
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=47926]>>MOJA BYŁA LALECZKA<<[/url]
[url=http://avatars.jurko.net][img]http://img1.jurko.net/avatar_14129.jpg[/img][/url]
www.konstel.webs.com
[url=http://avatars.jurko.net][img]http://img1.jurko.net/avatar_14129.jpg[/img][/url]
www.konstel.webs.com
Ja też jestem z Piątkowa a konkretnie z Chrobrego - pozdrawiammortas pisze:No witam panów, cieszę się niezmiernie że ktoś z piątkowa tutaj śmiga na forum!!!! Kanał oczywiście jest nawet spokojny bo na uboczu no i blisko! Wyjeżdżasz na Obornicką koło straży pożarnej i Lidla w prawo (kier. na Oborniki)jedziesz jakieś 150 m i w lewo ul. Heleny Szafran. Jedziesz do końca, wjeżdżasz przez taką bramę na teren różnych magazynów i w lewo. Musisz objechać te magazyny z lewej strony i tak jak ta wąska uliczka prowadzi jedziesz jakby na tyły tych magazynów, tam już widać ten kanał. Długi stalowy z ładnymi stopniami, aczkolwiek trochę za niski jak dla mnie. Byłem tam parę razy zawsze było pusto. Pozdro dla wiary z Poznania!!!
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
I trzeba jeszcze jakieś pozdrowienie wymyślić dla kogoś kto z takim logo sie porusza jak sie bedziemy mijać na drodzerydzu pisze:No to ciekawe, a ja do końca miesiąca rezyduję na Kopernika a potem Lecha.Co prawda nie jestem urodzonym poznaniakiem ale trzy lata juz w Poznaniu mieszkam.
Jak juz wszyscy będą mieli naklejki z forum to będzie łatwiej się znaleźć.
hej
Ja też jestem chętny na SPOCIK
ja na razie jezdze z naklejką pl.misc.samochody na tylnej szybce
i pożna mnie jeszcze poznać po zielonym lewym przednim błotniku i porysowanej lewej stronie
może ktoś z Was poleci mi dobrego mechanika od Golfików
tylko taki żeby nie "zdarł" a zrobił dobrze
pzdr
Arczi
i pożna mnie jeszcze poznać po zielonym lewym przednim błotniku i porysowanej lewej stronie
pzdr
Arczi
Arczi
Re: hej
A co chcesz robić? Blacharkę? Bo jeśli tak to ja też szukam jakiegoś dobrego i niedrogiego fachowca w Poznaniu lub okolicach... Jednego już mam na oku...Artur pisze:Ja też jestem chętny na SPOCIK
pzdr
Arczi
Pozdrawiam Norbert
jeśli szukasz mechanika to mam dobry punkt, to jest coprawda autoryzowana stacja obłsugi, ale nie jest drogo!! a do tego mają dobry sprzęt:
oto namiary:
Seat-Volkswagen Group. Sprzedaż części zamiennych do
samochodów Seat i VW
(0-61) 830 22 32
60-111 Poznań, Rakoniewicka 4
pow.m. Poznań, woj.wielkopolskie
Samochody - stacje obsługi i mechanika pojazdowa
- godziny otwarcia:
poniedziałek - piątek: 8-17
sobota: 10-14
oto namiary:
Seat-Volkswagen Group. Sprzedaż części zamiennych do