Reflektory z mk4 do mk3 ????????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Reflektory z mk4 do mk3 ????????
mam pytanie czy seryjne reflektory z mk4 po nie dużych przeróbkach wejdą do mk3 wiem że są takie do mk3 ale mam okazje mieć je za pól darmo
Re: Reflektory z mk4 do mk3 ????????
Temat poruszany średnio raz na tydzień no może dwa poszukaj w archiwumhajbus pisze:mam pytanie czy seryjne reflektory z mk4 po nie dużych przeróbkach wejdą do mk3 wiem że są takie do mk3 ale mam okazje mieć je za pól darmo
Będą pasowały ale czy po małych przeróbkach

-
- Forum Master
Widziałem taką III z lampami od IV BOŻE CHROŃ NAS PRZED TAKIMI SPECAMI.Napewno dasię wszystko przerobić ale trzeba się narobić z klasą a nie z lipą a tak wogóle to są lampy do III na wzór IV oryginalne ale kosztują na giełdzie no i chyba to jest cena nowych około 1000pln ale jest to kwestia zdjęcia starych i założenia tych pięknych a wtedy to jest dopiero kosa...
w
Tez widziałem jakby sie ktos zdecydował to mam reflektory od mk4 do sprzedania w bardzo dobrej cenie! Napewno sie nie uda z motorem VR6 i GTi 115KM bo one są głębsze od zwykłych reflektorów. A tam jak wiadome jest filtr powietrza. No chyba że ktoś ma stożek.
888210007
888210007