Reflektory z mk4 do mk3 ????????

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

hajbus

Reflektory z mk4 do mk3 ????????

Post autor: hajbus » ndz lut 20, 2005 22:03

mam pytanie czy seryjne reflektory z mk4 po nie dużych przeróbkach wejdą do mk3 wiem że są takie do mk3 ale mam okazje mieć je za pól darmo

Awatar użytkownika
briano
Kozak
Kozak
Kontakt:

Re: Reflektory z mk4 do mk3 ????????

Post autor: briano » ndz lut 20, 2005 22:21

hajbus pisze:mam pytanie czy seryjne reflektory z mk4 po nie dużych przeróbkach wejdą do mk3 wiem że są takie do mk3 ale mam okazje mieć je za pól darmo
Temat poruszany średnio raz na tydzień no może dwa poszukaj w archiwum
Będą pasowały ale czy po małych przeróbkach :grin:

Tomasz Żaguń
Forum Master
Forum Master

Post autor: Tomasz Żaguń » ndz lut 20, 2005 23:47

Widziałem taką III z lampami od IV BOŻE CHROŃ NAS PRZED TAKIMI SPECAMI.Napewno dasię wszystko przerobić ale trzeba się narobić z klasą a nie z lipą a tak wogóle to są lampy do III na wzór IV oryginalne ale kosztują na giełdzie no i chyba to jest cena nowych około 1000pln ale jest to kwestia zdjęcia starych i założenia tych pięknych a wtedy to jest dopiero kosa...

sliwka
Nowicjusz
Nowicjusz

w

Post autor: sliwka » pn lut 21, 2005 00:09

Tez widziałem jakby sie ktos zdecydował to mam reflektory od mk4 do sprzedania w bardzo dobrej cenie! Napewno sie nie uda z motorem VR6 i GTi 115KM bo one są głębsze od zwykłych reflektorów. A tam jak wiadome jest filtr powietrza. No chyba że ktoś ma stożek.
888210007

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”