zapadł sie fotel mk3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
zapadł sie fotel mk3
Witam, zapadl mi sie fotel kierowcy -lewa strona tył , na pewno nie buja sie na slizgach - sprawdzone, czy ktos mial taki problem i jak sobie z nim poradzic?
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
Znajomy waży ze 120-130 kg i mu zapadł sie w 2 samochodach... niestety konstruktorzy nie wykazali się przewidywalnością. Można spawać, ale zaraz obok spawu powinno znowu pęknąć (przegrzanie metalu w tym miejscu) bo będzie słabszy niż wcześniej. dziejo ma racje, dasz 100 zł i masz fotel, kolor też da się dobrać, tego jest pełnogegos pisze:czy ktos mial taki problem
-
- Ma gadane
- Kontakt:
panowie - się dołącze do postu o fotelach:
mój się nie zapadł "mechanicznie", za to mam strasznie wyjechane siedzisko - jest miękko i trochę słabo trzyma na boki - teoretycznie wiem jak zdjąć tapicerkę, ale co zrobić, żeby było trochę bardziej twardo i wygodnie? szukać całego nowego fotela czy może da się kupić gdzieś same gąbki do wewnątrz? a może skołować gąbki skądś indziej? mam punkt odniesienia - fotel pasażera, ale nie zrobię tego żonie, żeby podmienić gąbeczki z jej fotela
mój się nie zapadł "mechanicznie", za to mam strasznie wyjechane siedzisko - jest miękko i trochę słabo trzyma na boki - teoretycznie wiem jak zdjąć tapicerkę, ale co zrobić, żeby było trochę bardziej twardo i wygodnie? szukać całego nowego fotela czy może da się kupić gdzieś same gąbki do wewnątrz? a może skołować gąbki skądś indziej? mam punkt odniesienia - fotel pasażera, ale nie zrobię tego żonie, żeby podmienić gąbeczki z jej fotela
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Chyba lepiej bedzie kupic drugi dobry fotel bo sie narobisz a efekt i tak nie bedzie zadowalajacy.adas01 pisze:panowie - się dołącze do postu o fotelach: