Od 3 dni zauwazyłęm cos dziwnego dzieje sie z moim golfikiem.Pzrestałodpalać " od strzału" .teraz tzreba go krecic i krecic i niekiedy tak z pare razy a niekiedy zaskakuje za 1 razem.A najgodrsze jest to ze stoja sobie na skrzyzowaniu mam wcisniete spzregło lub na biegu jałowym a tu czyje jak pedał gazu sam sie wcisska!!!! normalnie jak duchy
[mk2] sam dodaje gazu co jest??!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2] sam dodaje gazu co jest??!!
Witam
Od 3 dni zauwazyłęm cos dziwnego dzieje sie z moim golfikiem.Pzrestałodpalać " od strzału" .teraz tzreba go krecic i krecic i niekiedy tak z pare razy a niekiedy zaskakuje za 1 razem.A najgodrsze jest to ze stoja sobie na skrzyzowaniu mam wcisniete spzregło lub na biegu jałowym a tu czyje jak pedał gazu sam sie wcisska!!!! normalnie jak duchy
co to wina linki ??czy czegos innego??
- Paweł Marek
- V.I.P.

niewłaściwego działania silnika krokowego lub siłownika 3-położeniowegojeśli masz gaźnik. Raczej wtórnego do innej usterki, chociaż niekoniecznie. To tak ogolnie do wszystkich silnikówCobra pisze:a tu czyje jak pedał gazu sam sie wcisska!!!! normalnie jak duchy co to wina linki ??czy czegos innego??
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
witam. ja miałem tak ze silnik sie zachowywal jakbym mu dodawal gazu na biegu jałowym wtedy gdy miałem walniętą poduche pod monowtryskiem, dostaje lewe powietrze i warjuje,
a efekt uciekania pedału gazu z pod nogi występuje normalnie poniewaz silnik krokowy reguluje obroty jałowe (zdaza sie to np. podczas hamowania silnikiem)dziwne uczucie ale to jest normalne.
a efekt uciekania pedału gazu z pod nogi występuje normalnie poniewaz silnik krokowy reguluje obroty jałowe (zdaza sie to np. podczas hamowania silnikiem)dziwne uczucie ale to jest normalne.