Kto z was ma dosc gleby i wraca do seryjnego zawieszenia???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ja juz jakis czas temu wrocilem do seri i jestem bardzo zadowolony bo u mnie to jest masakra z drogami... moze dziur to nie ma tak duzo... ale sa super zalatane tak ze okolo 1 cm wystaje ponad droge ta lata takze bylo tak twardo ze mnie juz wkurzylo i dlatego taka zmiana wyglad troche gorszy ale i tak jest niezly a najwazniejsze zeby mi sie podobalo a za czesto jezdze nim zeby sie wkurzac nonstopa o to ze wpadlem w dziure ktorej nie bylo widac i prawie zeby wywalone bo tak twardo bylo Teraz jak wpadne w studzienke to nic sie nie dzieje nawet plastiki dopiero sie odzywaja jak dopiero w cos porzadniejszego wjade Powiem tak o to mi chodzilo ale niech tam kazdy robi jak chce jak ma drogi dobre to gleba jest super sprawa
Ps. w zime to ja na swojej ulicy sie zawiesilem na glebie
Ps. w zime to ja na swojej ulicy sie zawiesilem na glebie
he powiem tak.. mialem oryginalna zawieche.. sterczal jak cholera.. a w zime i tak polamalem dokladke szeroka z przodu.. nie bylo wyjscia musialem szybko wyjechac z dziury bo inaczej bym w niej zostal bo bym nie wyjechal bo za slizgo a pchac przy -25 stopni tez mi sie nie widzialo.
Obnizylem autko teraz -40/40 przede mna zima.. zobaczymy czy nie bedzie zle.
Obnizylem autko teraz -40/40 przede mna zima.. zobaczymy czy nie bedzie zle.
[img]http://img407.imageshack.us/img407/351/gtifu1.jpg[/img]
48% mlodziezy jest szczesliwa, reszta nie ma na narkotyki
48% mlodziezy jest szczesliwa, reszta nie ma na narkotyki
- vw_vandal
- Forum Master
- Kontakt:
Ja również wróciłem do orginalnego zawieszenia tzn. zakupiłem sprężyny średnioutwardzane - 10 mm z wersji 1.6 GTD do tego olejowe Sachs'y i nie nażekam w zakrętach się nie buja i nie zarzuca tyłem. Wychodzę z założenia, że golf z natury jest sztywny. Obniżany zawias to tylko dla ludzi, którzy wypuszczają się na miasto po zakupy albo zrobić kilka startów z pod świateł . Nasze drogi są takie jakie są i lepszych nie będzie
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DvkPN1Buok0&feature=autoplay&list=FLdQqUeMMZKpjqZ72OdcA6cQ&lf=mh_lolz&playnext=1[/youtube]
- vw_vandal
- Forum Master
- Kontakt:
as29, z tego co się orientuje GTD i GTi mają seryjnie obniżone zawieszenie o -10 mm. Chłopaki pracuje trochę przy drogach i powiem wam, że nowe po 5 latach będą wyglądał masakra !!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DvkPN1Buok0&feature=autoplay&list=FLdQqUeMMZKpjqZ72OdcA6cQ&lf=mh_lolz&playnext=1[/youtube]
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
- marek2907
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
GoBoss_malbork, niezły z ciebie górnik
taki stary temat odkopać.
ja na sportowym zawiasie wytrzymałem miesiąc i nigdy więcej sportowej zawiechy w polsce
taki stary temat odkopać.
ja na sportowym zawiasie wytrzymałem miesiąc i nigdy więcej sportowej zawiechy w polsce
[url=http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=53320][img]http://i128.photobucket.com/albums/p180/marek2907/forum2.jpg[/img][/url]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Teściu ma trójkę obniżoną - taką kupił. Totalna lipa - co chwilę gdzieś haczy podwoziem. Niby powinno się to lepiej prowadzić, a strasznie skacze, po prostu jest niebezpieczny - podskakuje na nierównościach i strach szybko przejechać zakręt.
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- souler
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
bo ma wypierniczone amoryLipek81 pisze:Teściu ma trójkę obniżoną - taką kupił. Totalna lipa - co chwilę gdzieś haczy podwoziem. Niby powinno się to lepiej prowadzić, a strasznie skacze, po prostu jest niebezpieczny - podskakuje na nierównościach i strach szybko przejechać zakręt.
Był Dzik Power Diesel, jest Astra Turbo
no ja kupilem na glebie golfa i na poczatku mialem straszna radoche.niestety ,po kilku dniach mi przeszlo a teraz to juz niewyrabiam,wszsytko sie trzesie, ciagle przywalam podwoziem, ale juz przemecze sie te kilka miechow bo mam zamiar na jesien popchnac golfera
Zbieram na Passata B5 TDI.Kiedy zbiore nie wiadomo.Zainteresowanych sponsoringiem zapraszam na priv xD
OBNIŻENIU ZAWIECHA MÓWIE STANOWCZE NIE!
OBNIŻENIU ZAWIECHA MÓWIE STANOWCZE NIE!