[mk2] kierunkowskazy boczne
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
Przemo86
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
kierunkowskazy przewaznie sa zamocowane do blotnika... aby je zdemontowac, nalezy sciagnac kolo, sciagnac nadkole (cos kolo 5 wkretow - srubokret krzyzakowy), w ten sposob powinno pojawic sie na mocowanie kierunkowskazu, powinnien byc na 2 srubkach albo zatrzaskach (nie wiem dokladnie), potem po odkreceniu zostaje odpiac wiazke elektryczna (powinna byc wtyczka), kierunkowskaz powinien wyjsc od zewnetrznej strony blotnika, nalezy go pociagnac do siebie...elizka pisze:Jak są zamontowane boczne swiatła kirunkowskazów? Jak je zdemontować?
jezeli sie myle, poprawcie mnie, nie mialem jeszcze okazji sciagac go, baa nawet go nie mam
ale powinno sie udać bez zdejmowania nadkola podkładam wMK3 bo to jest to samo cienką tekturke na lakier zaraz koło kierunkowskazu u mnie z przodu i między tekturke i pod kierunek tylko pod uszczelke wsuwam listek szczelinomierza naciskam i wychodzi chyba ze masz ukruszony języczek i nie ma co nacisnąć