co takiego znajduje się w gaźnieku (2E3) że niska tempetarura sprawia że vw po zejściu ze
ssania zaczyna gasnąć, do momentu gdy się rozgrzeje. Od kwietnia do sierpnia wszystko jest ok, problem
zaczyna się gdy zaczynają spadać temp. czyli teraz.Wiem że ten problem był wałkowany, ale mnie
iteresuje to (ten element gaźnika, bo chyba to o gaźnik chodzi) przez co niska temp. sprawia że
mi vw gaśnie??? no i najlepiej jak sobie z tym poradzić. Dzięki
MK2 Znowu zaczyna gasnąć
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- krzysiek77
- Ma gadane
możesz mi napisać gdzie znajtuje się termostat w silniku MH (chyba w tym miejscu skąd wychodzą kable od czujnika temperatury) i jaki jest koszt termostatu?MrUkAs pisze:Proponuje rowniez sprawdzic termostat, u mnie tez takie cos sie dzialo i termostat byl do wymiany.
[ Dodano: Wto Wrz 05, 2006 15:37 ]
podgrzewanie kolektora dolotowego, nie wykluczone, tylko gdzie to jest ?ppoll27 pisze:ja bym się przyjrzał podgrzewaniu kolektora dolotowego
[ Dodano: Wto Wrz 05, 2006 15:48 ]
podgrzewanie kolektora dolotowego, nie wykluczone, tylko gdzie to jest ?ppoll27 pisze:ja bym się przyjrzał podgrzewaniu kolektora dolotowego
- MrUkAs
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Koszt to 30zl (termostat) wymiana jak umiesz to sam, jak nie to mechanior (ja dawalem 15zl). Dokladnie nie wiem gdzie on sie znajduje, bo sam go nie wymienialem...simm pisze:możesz mi napisać gdzie znajtuje się termostat w silniku MH (chyba w tym miejscu skąd wychodzą kable od czujnika temperatury) i jaki jest koszt termostatu?MrUkAs pisze:Proponuje rowniez sprawdzic termostat, u mnie tez takie cos sie dzialo i termostat byl do wymiany.
www.SportCom.PL