[MK3 1Z] Co to za wtyczka (foto) ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK3 1Z] Co to za wtyczka (foto) ?
oto mój problem wypadł mi ten zaznaczony na zdjęciu przewód i za cholere nie wiem skad prosze o pomoc !!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony wt gru 05, 2006 20:31 przez fiodor, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Re: Golf III 1.9 TDI 94'
Zrob blizej fotke, sokolego wzroku nie mam Sam pucowales pod maska, czy tak bylo jak kupowales?fiodor pisze:oto mój problem wypadł mi ten zaznaczony na zdjęciu przewód i za cholere nie wiem skad prosze o pomoc !!!!
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
exec,
FUCKTYCZNIE Ale moze kupione dokłądnie to autko, z tego właśnie ogłoszenia?
Dobra nie zawracajmy d*** bo fiodor nie po to nas pytał, tylko czekamy na porządną fotę. Mam ten sam silnik i identyczną opcję wyposażenia więc jak ktoś nie znajdzie, to poszukam w moim, ale po weekendzie (dziś z rańca wyjezczam na 2 dni). Pozdrawiam.
FUCKTYCZNIE Ale moze kupione dokłądnie to autko, z tego właśnie ogłoszenia?
Dobra nie zawracajmy d*** bo fiodor nie po to nas pytał, tylko czekamy na porządną fotę. Mam ten sam silnik i identyczną opcję wyposażenia więc jak ktoś nie znajdzie, to poszukam w moim, ale po weekendzie (dziś z rańca wyjezczam na 2 dni). Pozdrawiam.
Dzięki za zainteresowanie chciałbym dac fotke w zblizeniu ale niestety nie mam dostepu do niej gdyz mam nocke i jestem w pracy ale panowie mozna ja sobie zapisac i dac zblizenie, takze mam nadzieje na szybka odpowiedz gdyzx prawda jest ze to mój pierwszy diesel i za bardzo nie wiem o co chodzi z turbinami gdyz tylko mi sie wydaje ze ten przewod ma cos z tym wspolnego ale tylko mi sie wydaje zatem jesli ktos ma ten model wystarczy zerknąć gdzie go wtyknąć i po sprawie - jeszcze raz z góry dzieki za podpowiedz no chyba ze przyjdzie mi czekac do powrotu kolegi.
panowie to napewno jest pompa podcisnienia tylko chodzi mi oto gdzie on ma wejsc bo napewno gdzies byl. Chyba ktos z uzytkowników posiada taki model i wystarczy podniesc maske i zerknąć i za to bardzo bym był wdzieczny. Co do pracy silnika to jednak chyba cos jest nie tak bez tego przewodu bo przy predkosci ok120km/h na biegu czwartym jak cisne pedal gazu tak jakby nie miał mocy. Jeszcze raz prosze jesli ktos posiada ten model niech zerknie i podpowie. Napewno gdyby nie padało od kilku dni w zach-pom to bym chyba rozkrecił wszystko mozliwe.