[mk4] czy ktoś demontował tapicerkę tylniego słupka ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk4] czy ktoś demontował tapicerkę tylniego słupka ?
Witam wszystkich,
Niedawno zakupiłem moje piękne cudo. Niestety tylny spryskiwacz wycieraczki leje płyn na tapicerkę lewego tylniego słupka (ten zaraz przy klapie bagażnika). Chciałem się do niego jakoś dostać ale nie mam pomysłu jak i od czego zacząć. Czy on jest na wcisk czy na śruby. Mój golfik jest 3D.
pozdrawiam
simi77
Niedawno zakupiłem moje piękne cudo. Niestety tylny spryskiwacz wycieraczki leje płyn na tapicerkę lewego tylniego słupka (ten zaraz przy klapie bagażnika). Chciałem się do niego jakoś dostać ale nie mam pomysłu jak i od czego zacząć. Czy on jest na wcisk czy na śruby. Mój golfik jest 3D.
pozdrawiam
simi77
no właśnie boję się żebym czegoś nie urwał. Wcześniej miałem starego citroena i tam się nie bałem
. A w goferku to będzie moja pierwsza robota. Jeszcze raz wielkie dzięki. pozdrawiam
Jestem ciekawy dlaczego cieknie z tego wężyka od tylnego spryskiwacza. Czy w tym miejscu jest jakieś łączenie czy po prostu pękł.

Jestem ciekawy dlaczego cieknie z tego wężyka od tylnego spryskiwacza. Czy w tym miejscu jest jakieś łączenie czy po prostu pękł.
hehehe no widzisz....witam
)) musze przyznac ze ja jak zakupilem moją 3-ke to tez nie mialem spryskiwacza z tyłu.....i dopiero po tym zajarzyłem jak miałem mokro w klapie i do bagaznika mi sie wlewało......napewno sobie poradzisz......u mnie wezyk spadl z mocowania spryskiwacza tez nie wiem dlaczego......ale juz udalo mi sie to naprawic:)))) pozdrawiam:)i powodzenia zycze:)

hmm.....