Niezamaco yyyyyyyyyy.......... nie mam za co powodzenia w tej morderczej walce Niech moc bedzie z TobaSobisz pisze:Wielkie dzieki Slawo80 !!!!!! bede "walczyl"
pozdr....
Pozdro:
Slawek.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
pkirylcz pisze:A co jest przyczyna jesli podswietlenie nawiewu raz pali sie raz nie??
Czy to wina diod czy czegos innego, jakis zimny lut.
Bo pozostale podswietlenie dziala bez zarzutu
Sprawdź czy świeci Ci podświetlanie rejestracji z tyłu - jak nie to może to być bezpiecznik.Sobisz pisze:wowowowo dzieki Slawo80 , mam nadzieje, ze sie nie zgubie w tym wszystkim , bede tez sprawdzal kable wychodzace z wlacznika swiatel , a jeszcze pytanko. czy jest jakis bezpiecznik ktory odpowiada oddzielnie za podswietlenie deski i wlacznikow?
pozdr...
norekm pisze:Sprawdź czy świeci Ci podświetlanie rejestracji z tyłu - jak nie to może to być bezpiecznik.Sobisz pisze:wowowowo dzieki Slawo80 , mam nadzieje, ze sie nie zgubie w tym wszystkim , bede tez sprawdzal kable wychodzace z wlacznika swiatel , a jeszcze pytanko. czy jest jakis bezpiecznik ktory odpowiada oddzielnie za podswietlenie deski i wlacznikow?
pozdr...
U mnie kiedyś cała deska przestała świecić łącznie z podświetleniem deski. Nie pamietam teraz który numer bezpiecznika - ale 10A.
Na tym plastiku od bezpieczników powinno pisać, który za to odpowiada.
Chyba nie mówimy o tym samym. Otóż postojówki będą świecić nawet jak bezpiecznik, który odpowiada za podświetlenie tablicy rejestracyjnej i deski rozdzielczej będzie spalony... To są niezależne układy.Slawo80 pisze:norekm pisze:Sprawdź czy świeci Ci podświetlanie rejestracji z tyłu - jak nie to może to być bezpiecznik.Sobisz pisze:wowowowo dzieki Slawo80 , mam nadzieje, ze sie nie zgubie w tym wszystkim , bede tez sprawdzal kable wychodzace z wlacznika swiatel , a jeszcze pytanko. czy jest jakis bezpiecznik ktory odpowiada oddzielnie za podswietlenie deski i wlacznikow?
pozdr...
U mnie kiedyś cała deska przestała świecić łącznie z podświetleniem deski. Nie pamietam teraz który numer bezpiecznika - ale 10A.
Na samym poczatki kazalem sprawdzic czy sa postojowki
Pozatym przycisk od wlaczania swiatel dziala a to on zalacza podswietlanie na reszte A bezpiecznik jest gdzies po lewej stronie skrzynki na brzegu
Pozdrawiam:
Slawek.
norekm pisze:Chyba nie mówimy o tym samym. Otóż postojówki będą świecić nawet jak bezpiecznik, który odpowiada za podświetlenie tablicy rejestracyjnej i deski rozdzielczej będzie spalony... To są niezależne układy.Slawo80 pisze:norekm pisze: Sprawdź czy świeci Ci podświetlanie rejestracji z tyłu - jak nie to może to być bezpiecznik.
Na samym poczatki kazalem sprawdzic czy sa postojowki
Pozatym przycisk od wlaczania swiatel dziala a to on zalacza podswietlanie na reszte A bezpiecznik jest gdzies po lewej stronie skrzynki na brzegu
Pozdrawiam:
Slawek.
Ja bym zaczał od sprawdzenia czy rejestracja z tyłu jest podświetlana.
Sobisz pisze:witam,
dzis sprawdzalem (ponownie) nowy wlacznik i bezpiecznik znow sie spalil ...cd "walki z podswietleniem"
pozdr...
Sobisz pisze:witam,
dzis sprawdzalem (ponownie) nowy wlacznik i bezpiecznik znow sie spalil ...cd "walki z podswietleniem"
pozdr...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 330 gości