Pogadaj z kimś i zróbcie na próbę podmiankę. Ale spore szanse że to właśnie jest przyczyna.
Wyślij głupka po flaszkę, to przyniesie jedną...
Wyślij kobietę po piwo to też przyniesie jedno...
Piąty bieg wrzucony...............................................
Może i mi ktoś pomoże.Problem jest dziwny troszkę.Kiedyś,aby włączyć tylną wycieraczkę ciągnąłem manetkę do siebie.A,żeby włączyć spryskiwacze pchałem manetkę do przodu.Lub na odwrót.Bynajmniej jedno było do siebie,drugie od siebie.A teraz mam tak,że manetka działa tylko do przodu i włącza spryskiwacz (który zresztą coś popsuł się ostatnio) oraz tylną wycieraczkę jednocześnie. O,co tu chodzi?Strasznie to jest denerwujące
Źle mnie zrozumiałeś.
Manetka w przód-chodzi tylna wycieraczka.
Manetka w tył-działają spryskiwacze (i na przedniej szybie i na tylnej jednocześnie)
Bez sensu jest,że manetka w przód i chodzi tylna wycieraczka i spryskiwacze na obie szyby.W takim razie nie mam wyboru.Chcąc włączyć tylną wycieraczkę,będę włączał również spryskiwacze.A tego nie chcę.Albo jedno,albo drugie
Masz racje zle sie zrozumieliśmy : manetka w przód chodzi tylna wycieraczka i tylni spryskiwacz .... manetka w tył chodzi przednia wycieraczka ( bodajże trzy ruchy ) i przedni spryskiwacz.
Mniej więcej właśnie tak A u mnie się popsuło.
I jeszcze jedno.Aby wyłączyć tylną wycieraczkę należy szybko machnąć w przód manetką?Nie ma innego sposobu?
Ocet pisze:Niestety innego sposobu nie ma , no chyba ze wyłączyć zaplon..ale to chyba nie jest dobre rozwiazanie :/
Mozna poprostu nie wlaczac tryby przerywanego
Jesli sie dluzej przytrzyma manetke to po puszczeniu wycieraczka zrobi jeszcze kilka ruchow i sie zatrzyma...