[MK3] immobilizer - schemat potrzebny
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Witam.
Mój pierwszy post na tym forum, proszę o wyrozumiałość...
Użyłem "szukaj" znalazłem ten wątek i nie znalazłem odpowiedzi
Problem: jak dorobić dodatkowy conlog ?
Kupiłem auto z jednym kompletem (klucz + conlog, taki jak opisywany wcześniej), chciałbym mieć 2
Mój elektronik rozłożył ręce, a więc da się czy się nie da, gdzie szukać? Ktoś dorabiał?
Pozdrawiam
Marcin.
[ Dodano: Wto Gru 13, 2005 23:30 ]
Nikt nie dorabiał Conloga?
[ Dodano: Sro Gru 14, 2005 18:27 ]
Ponawiam pytanie...
Mój pierwszy post na tym forum, proszę o wyrozumiałość...
Użyłem "szukaj" znalazłem ten wątek i nie znalazłem odpowiedzi
Problem: jak dorobić dodatkowy conlog ?
Kupiłem auto z jednym kompletem (klucz + conlog, taki jak opisywany wcześniej), chciałbym mieć 2
Mój elektronik rozłożył ręce, a więc da się czy się nie da, gdzie szukać? Ktoś dorabiał?
Pozdrawiam
Marcin.
[ Dodano: Wto Gru 13, 2005 23:30 ]
Nikt nie dorabiał Conloga?
[ Dodano: Sro Gru 14, 2005 18:27 ]
Ponawiam pytanie...
- Aleksander
- Nowicjusz
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
immobiliser
A mi wlasnie takie cos padlo. Bo mialem tylko 1. Ale 15 minut i po klopocie. u mnie do calej centrali z kablami szly 3 czarne kable. Przecinasz. W srodku kazdego są 2 cienkie kable. Łączysz je razem i problem z glowy. I tak postepujesz z kazdym. U mnie dziala. Dioda sobie miga a ja odpalam. Mam nadzieje ze tak samo jest u Ciebie
- Aleksander
- Nowicjusz
Re: immobiliser
Super. Na razie boje się sprawdzać ale jak mi padnie to będę wiedział co robić. Wielkie dzięki.marcin123456789 pisze:A mi wlasnie takie cos padlo. Bo mialem tylko 1. Ale 15 minut i po klopocie. u mnie do calej centrali z kablami szly 3 czarne kable. Przecinasz. W srodku kazdego są 2 cienkie kable. Łączysz je razem i problem z glowy. I tak postepujesz z kazdym. U mnie dziala. Dioda sobie miga a ja odpalam. Mam nadzieje ze tak samo jest u Ciebie