Tapicerowanie deski w mk2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
a jakie to ejst w dotyku...arti-81 pisze:w katowicach jest firma która maluje wszystkie plastiki flockiem to jest taki zamsz w sprayu super efect a i trudno go zetrzeć koszt pomalowania to 260 deska, kanał środkowy 80. sam się zastanawiam nad tym czy by nie pomalować bo co będzie tańsze pomalowanie czy obicie skórą?!
No mało to to nie jest .igor002 pisze:no 500 to nie tak mało, ale też ni ejakos super duzo, w koncu to skura i profesjonalne, chyba, wykonanie
Ale gość robi naprawdę rewelacyjnie tapicerki. Mam u niego zrobioną całą tapicerkę tzn przód fotele i tył kanapa. Obecnie robię na nowo fotelik dla syna. Wsztsko jest wykonane na najwyższym poziomie.
poza tym oglądałem jak gość robił tapicerkę skórzaną do Corvetty. Poprostu cud miód i orzeszki . Potem pokazał mi jak zrobił tapicerki drzwi do Passata. Wstawił w środek tej tapicerki wstawki skórzane. Wszystko wyglądało jak z fabryki. Zresztą gość co jakiś czas jeżdzi do niemiec robić tapicerki. A obecnie jest na emeryturze a tapicerki robi bo lubi i to jest najważniejsze
tra, la, la, la 1.8T w nim gra :-)
mozesz dac namiary na tego tapicera? Adres, tel ? po z tego co piszesz to konkret jest.Paulus pisze:No mało to to nie jest .igor002 pisze:no 500 to nie tak mało, ale też ni ejakos super duzo, w koncu to skura i profesjonalne, chyba, wykonanie
Ale gość robi naprawdę rewelacyjnie tapicerki. Mam u niego zrobioną całą tapicerkę tzn przód fotele i tył kanapa. Obecnie robię na nowo fotelik dla syna. Wsztsko jest wykonane na najwyższym poziomie.
poza tym oglądałem jak gość robił tapicerkę skórzaną do Corvetty. Poprostu cud miód i orzeszki . Potem pokazał mi jak zrobił tapicerki drzwi do Passata. Wstawił w środek tej tapicerki wstawki skórzane. Wszystko wyglądało jak z fabryki. Zresztą gość co jakiś czas jeżdzi do niemiec robić tapicerki. A obecnie jest na emeryturze a tapicerki robi bo lubi i to jest najważniejsze
Ile dales za fotele i kanape? Byly w skorze?
to na allegro: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=41629400
a to stronka "firmy": http://elmariul.republika.pl/tkaniny.htm
a to stronka "firmy": http://elmariul.republika.pl/tkaniny.htm
W javie za 4000zl obija ci calego golfa2 skora ja tez mysle intensywnie nad obiciem deski boczkow foteli mieszka biegow i recznego oraz kierownicy, gosciu u mnie chcial chyba 1400 zl za same fotele i kanape, a reszte moze mi obic mojej panny mama ale zabardzo nie wiem gdzie moge w miare tanio dostac skore ;/ jezeli ktos ma namiary w trojmiescie na jakas hurtownie skory to bylbym wdzieczny
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- pkirylcz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jednak skorka najfajniej chyba wyglada.
Jeszcze jak jest wszystko fajnie zgrane, fotele z deska to wogole wypas. Prponuje dorzucic jeszcze pare elementow z drewna.
Tutaj mozecie dostac przeciez tanio kawalek porzadnego debu, albo wiazu, ladnie przygotowac, polakierowac(mozna bejca ciemna jak wnetrze bedzie na czarno) i przykleic taki pasek na calej szerokosci i na drzwiach na przyklad.
Jeszcze jak jest wszystko fajnie zgrane, fotele z deska to wogole wypas. Prponuje dorzucic jeszcze pare elementow z drewna.
Tutaj mozecie dostac przeciez tanio kawalek porzadnego debu, albo wiazu, ladnie przygotowac, polakierowac(mozna bejca ciemna jak wnetrze bedzie na czarno) i przykleic taki pasek na calej szerokosci i na drzwiach na przyklad.
Pozdrawiam,
Piotrek
Piotrek