MK3 1.6 problem z odpaleniem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
MK3 1.6 problem z odpaleniem
hej mam taki problem od kilku dni zaówazyłem że mój golf coś niechce odpalać. jak przekręcam kluczyk to raz zapali za 1 razem a czasem to przekręcam mieli ale nie zapali i dopiero za drugim albo za 3 razem. czy to może być wina świec? lub czegoś innego bardziej skomplikowanego? bo benzyne mam;)
Kable, rozdzielacz, cewka, podłaczenie do kompa, sprawdzenie czujnikówJoker87 pisze: a dokładniej to potem czemu przyjrzeć sie bliżej?
Jak najbardziej mogą byćJoker87 pisze: obecnie mam NGK bur6et(z 3 ząbkami) zostać przytych czy może jakieś inne?
jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....
Masz gaz? Jeśli tak to może jeździłeś z małą ilością benzyny i pompka sę przytarła.
A co do świec to nie ma lepszych od BUR6ET - u mnie 30 tys. i palą jak nowe (spalanie i zachowanie samochodu bez zmian), ale przed jesienią wymiana .
P.S.
Uzupełnij profil. To pomaga przy odpowiadaniu (silnik).
A co do świec to nie ma lepszych od BUR6ET - u mnie 30 tys. i palą jak nowe (spalanie i zachowanie samochodu bez zmian), ale przed jesienią wymiana .
P.S.
Uzupełnij profil. To pomaga przy odpowiadaniu (silnik).
[img]http://img143.imageshack.us/img143/508/mylubuskaer5.jpg[/img]