czasami jak jadę ok 100-120 km/h słychać lekki świst wtedy unoszę troszkę szyberek i jest wszystko ok
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.

wszystko to OKPaweł Marek pisze:Odpływy w rogach niedrożne, albo spadły z nich rurki odwadniające, albo luźno siedzą. Albo źle założona ramka-rynienka plastykowa-przesunąć w przód aż zaskoczy na zatrzasku.

sorki że się czepiam ta metoda którą proponujesz to trochę jak metoda Króla ĆwieczkaPaweł Marek pisze:Pewnie trzeba tylko to przykleić jakiś silikonem czy innym klejem.
możesz to opisać dokładniej troszkę ew. jakiegos linka zarzucić ??djtom pisze:wyreguluj szybę. potrzebny imbus i druga osoba do podtrzymywania.

no skoro uważasz że klejenie uszczelki jest złe to musisz kupić nową szybkę albo cały szyberdach, najlepiej w ASOmarek2907 pisze:sorki że się czepiam ta metoda którą proponujesz to trochę jak metoda Króla Ćwieczka

teraz zakumałem że chodzi o uszczelkę myślałem że mam uszczelnić ten plastik z szybkąPaweł Marek pisze:no skoro uważasz że klejenie uszczelki jest złe to musisz kupić nową szybkę albo cały szyberdach, najlepiej w ASO

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 336 gości