golf 4 czy audi A3?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
widze ze zdania sa podzielone, jezdzi ktos z was MK4 1.6 zagazowanym? Ile takie autko pali gazu i ile kosztuje przerobienie. Czy za 20 tys zl mozna cos kupic konkretnego z tego modelu. Jakim sie sugerowac najlepiej silnikiem? nie musi byc to GTi bo duzo zre paliwa, ale zeby mial te juz 100 KM . Aktualnie posiadam MK3 jezdzi mi sie dobrze ale chcialbym zmienic na cos lepszego.Piszcie co wieccie na temat audi i golfa. Co sie psuje ile kosztuja naprawy. dzieki pozdrawiam
- pszczyna
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
ja smigam mk 4 16/16V AUS miałem instalkę BRC zwykłą 25.07.2006r wymieniłem na omega-gaz LANDI-RENZO i teraz smiga że hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 2kilozłoty braknie lecz warto dołożyć i wystżegaj sie taniochy bo i tak w przyeszłosci tą kase wydasz na modernizacje lepiej odrazu i miej zpokój-zadowolenie co do spalania to na starej przy 33l tankowania gazu jeżdziłem 360km z nowa sekwencją to jeszcze trzeba poczekac koszt 2900zł butla i zawór +przewody zostały
A ja powiem tak w niemczech a3, mk4 w dobrym stanie sa w porownywalnych cenach. Jak audi a3 to tylko 1,9 quattro a jak nie to tylko gofer. Ja sam szukalem dlugo swojego a zeby bylo smiesznie to pojechalem po Bmw e46 coupe 328i ale golf mnie przyciagnal (sentyment i tyle) i jeszcze duzo kasy zostalo.
kup najlepiej 1.8T po 99 roku
kup najlepiej 1.8T po 99 roku
- Wojtes3mkIII
- Ma gadane
- Kontakt: