Nie dziala tylna wycieraczka....
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie dziala tylna wycieraczka....
Dzis, ni z gruchy, ni z pietruchy przestala dzialac mi tylnia wycieraczka. Czym to moglo byc spowodowane?? Najdziwniejsze dla mnie jest to ze dziala spryskiwacz tylniej szyby, alewycieraczka ni cholery :/. Czy to mozliwe ze zamarzl silniczek?? Jakos mi sie w to nie chce wierzyc :/
Pozdrawiam,
Mathi
:satan: Golf II 1,6 BoStOn, Automat :okej:
Golf III, 1,9 TDi, Automat - juz nieaktualne - koszt samochodu 10000, koszt naprawy 5000 - oddałem auto do miłych Panów w komisie z podziękowaniem, ze mi taki zlom sprzedali
Mathi
:satan: Golf II 1,6 BoStOn, Automat :okej:
Golf III, 1,9 TDi, Automat - juz nieaktualne - koszt samochodu 10000, koszt naprawy 5000 - oddałem auto do miłych Panów w komisie z podziękowaniem, ze mi taki zlom sprzedali
- Golf III GTI 8V
- Mały gagatek
- Golf III GTI 8V
- Mały gagatek
- igor002
- Marysiakra
- Kontakt:
a silniczek słychać zeby chodził? albo coś?
bo mogły cie sie też poluzowac nakrętki od tego połaczenia z wycieraczką a silnikiem, albo frezy wyślizgać, zdaża sie, i zwłaszcza jak właczyłeś a np nakrętka była ni edokręcona a wycieraczka przymarznieta, ale sprawdz bezpienziki i czy napiecie dochodzi, bo z tego co wiem spryskiwacz idzie od przedniej częsci auta i to chyba nie ten sam bezpiecznik ale moge sie mylić
bo mogły cie sie też poluzowac nakrętki od tego połaczenia z wycieraczką a silnikiem, albo frezy wyślizgać, zdaża sie, i zwłaszcza jak właczyłeś a np nakrętka była ni edokręcona a wycieraczka przymarznieta, ale sprawdz bezpienziki i czy napiecie dochodzi, bo z tego co wiem spryskiwacz idzie od przedniej częsci auta i to chyba nie ten sam bezpiecznik ale moge sie mylić
Mk3 GTI 16V ABF