Awaryjne otwieranie samochodów VW
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- dziechu
- Forum Master
- Auto: Golf III, Touran I 2.0 FSI
- Silnik: 1Z
No tak, tyle ze zalogowac moze sie kazdy (zarejestrowac), maila podac zalozonego 5min. temu na Yahoo w jakiejs kawiarence internetowej.... Poprostu nie wierze zeby utrzymywanie tego w tajemnicy uchronilo choc jeden samochod - zlodzieje maja swoje zrodla wiedzy, czesto takiej o jakiej nam sie nie snilogreg pisze:właściwei to taka że żeby dostał link musi być zalogowany a dodatkow podać maila
- dziechu
- Forum Master
- Auto: Golf III, Touran I 2.0 FSI
- Silnik: 1Z
P.S. To mi tez podeslij:) Choc jutro rano wyjezdzam na kilka dni - poczytam jak wroce.
dziech@pnet.pl
dziech@pnet.pl
prawda jest taka - jeżeli nie chce nikomu ułatwiać to nie bede ułatwiał a pewnie że dla chcącego nic trudnego - tylko że jak taki chcący to sobie sam w necie znajdzie. Dla was z forum przesyłam a jak ktoś nie zarejestrowany to nie dostanie i koniec. Zresztą - jak chcący to ma na którejś podstronie napisane gdzie to ja znalazłem. Nie wystawię linka na forum i koniec pieśni.
Można też i na mnie
Prześlij też na mojego emaila marcino.vwgolf@wp.pl
Lubelski Klub VW na http://www.vaglublin.pl" onclick="window.open(this.href);return false; Zapraszamy
majoVWka 2007,2009,2010,2011.2012
vagnysa 2011
vwmania 2008,2009
majoVWka 2007,2009,2010,2011.2012
vagnysa 2011
vwmania 2008,2009
Skoro wszyscy chca to ja tez sie przylacze.
Czy moglby ktos podeslac ten opis na API13@poczta.fm
Dzieki
Czy moglby ktos podeslac ten opis na API13@poczta.fm
Dzieki