imitacja blokady skrzyni LIP LOCK, warto?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- ben29
- Ma gadane
- Kontakt:
imitacja blokady skrzyni LIP LOCK, warto?
http://aukcja.onet.pl/item116096655__je ... ikaj_.html
co myślicie o takim bajerku, warto zaplacic 20 zl?
pozdro.
co myślicie o takim bajerku, warto zaplacic 20 zl?
pozdro.
- barteKKK03
- V.I.P.
Szkoda zachodu wprawny złodziej odrazu sie zorientuje co i jak ..... A film to wogóle smieszna sprawa. PS w blokadach jest zawsze gniazdo na igłe/bolec a obok zamek z miejscem na włozenia klucza a tu w ofercie jest tylko jedna rzecz troche dziwne nie spotkałem sie jeszcze z taka blokadą....
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- szczeniak
- Mały gagatek
- Kontakt:
Sa tez blokady, gdzie kluczyk wklada sie w sam trzpien blokujacy, moj ojciec ma taka seryjnie w octavii. Ja jak u siebie wstawialem to mam taka jak ty opisujesz, ze obok zamek. Obie sa bear locka, tylko ta z zamkiem w bolcu drozsza, bolca nie trzeba wyjmowac, tylko odskakuje na okreslona odleglosc.Atomic10 pisze:Szkoda zachodu wprawny złodziej odrazu sie zorientuje co i jak ..... A film to wogóle smieszna sprawa. PS w blokadach jest zawsze gniazdo na igłe/bolec a obok zamek z miejscem na włozenia klucza a tu w ofercie jest tylko jedna rzecz troche dziwne nie spotkałem sie jeszcze z taka blokadą....
Pozdrawiam
Moim zdaniem ta imitacja to zenada, ja na pewno nie czulbym sie bezpieczniej
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Szkoda kasy i tyle!!!
Ja byn napewno czegoś takiego nie kupił, wolałbym gazu za tą kase zalać
'Aktorzy" z filmu niezłą kase musieli wziąć za występ - '...ta blokada spełnia wszystkie moje oczekiwania..."
Czyli spełniała jak też jej nie miał! Gorzej jak złodziej nie spojrzy przez szybę do auta i ukradnie go razem z LIP-LOCkiem
Pozdro
Ja byn napewno czegoś takiego nie kupił, wolałbym gazu za tą kase zalać
'Aktorzy" z filmu niezłą kase musieli wziąć za występ - '...ta blokada spełnia wszystkie moje oczekiwania..."
Czyli spełniała jak też jej nie miał! Gorzej jak złodziej nie spojrzy przez szybę do auta i ukradnie go razem z LIP-LOCkiem
Pozdro