Czy ktoś może mi na 100% powiedzieć czy przewód od czujnika temperatury oleju zachacza po drodze o jakiś przetwornik czy coś w tym stylu czy idzie bezpośrednio do kostki zegarów?
Z góry dzięki za info.
PozdróVWka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

I właśnie dlatego założyłem ten temat żeby się dowiedziećkarol450 pisze:czesc
Pokazuje tobie temperatre oleju bo mi nie:) mi sie zdaje ze kabel idzie do jakiegos przetwornika ale nie wiem gdzie i nie wiem czemu mi nie pokazuje temp oleju
racja, wg etki jest to jeden przewod, czujnik koloru bialegox27 pisze:na 90% bedzie to czujniki jedno przewodowy i zadnego prztwornika nie ma po dordzie tylko idzie bezposrdenio do zegarow. w zegarach masz dopiero jakis a/c.

Czujnik od temperatury oleju jest w podstawce filtra. Na bank ten mały bo duży jest od ciśnienia oleju z tego co się orientuję.karol450 pisze:zmieniłem dzis na nowy czujnik koloru białego i koloru brozowego ale nadal nie pokazuj mi temperatury oleju:( jest chyba jeszcze jeden czujnik nad filtrem oleju i chyba on musi byc walniety
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 197 gości