elektryczna tylna szyba
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
elektryczna tylna szyba
Witam
pewnego razu zamknąłem i już nie mogę otworzyc prawej tylnej szyby.
Jest sterowana włącznikiem z przeodu jak i na drzwiach tylnych, blokada rodzicielska nie pomaga, tylna prawa- ok.
Myślałem, że spalił się silnik, ale przełączając kluczykiem centralny zamek w drugą stronę, wszystkie szyby się otwierają oraz zamykkają.
Myślę, że wina w którymś przełączniku, nie mam schematu. Może jest to wada golfów podobnie jak szyberdach, może pokieruje mnie ktoś gdzie najpewniej szukać?
Pozdrawiam
pewnego razu zamknąłem i już nie mogę otworzyc prawej tylnej szyby.
Jest sterowana włącznikiem z przeodu jak i na drzwiach tylnych, blokada rodzicielska nie pomaga, tylna prawa- ok.
Myślałem, że spalił się silnik, ale przełączając kluczykiem centralny zamek w drugą stronę, wszystkie szyby się otwierają oraz zamykkają.
Myślę, że wina w którymś przełączniku, nie mam schematu. Może jest to wada golfów podobnie jak szyberdach, może pokieruje mnie ktoś gdzie najpewniej szukać?
Pozdrawiam
A u mnie jest na odwrót, prawy tył mam walnięty całkowicie. Gdy chce otworzyc/zamknąc szybe lewy tył to z przycisku w konsoli nie reaguje, ale jak chce otworzyc/zamknac z przycisku w drzwiach to normalnie Jakies sugestie? Dodam jeszcze że niedawno działało, niedawno tj. 2 dni temu.
Pozdrawiam
dzikgtc
dzikgtc