próbowałem już wykręcać te gumowe noski ale to nie wiele dało...więc chyba jedynym wyjściem jest regulacja na zamku??
klapa od bagażnika łupie na wybojach..mk2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- specWROC
- (()())G.O.L.F.(()())

- Kontakt:
klapa od bagażnika łupie na wybojach..mk2
kiedy jade moim golferem na jakiś wybojach to słysze z tyłu łupanie klapy...w jaki sposób można ją wyregulować??
próbowałem już wykręcać te gumowe noski ale to nie wiele dało...więc chyba jedynym wyjściem jest regulacja na zamku??
-
To_mas
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
a po co pytasz jak wieszspecWROC pisze:kiedy jade moim golferem na jakiś wybojach to słysze z tyłu łupanie klapy...w jaki sposób można ją wyregulować??
Do dzieła
bolec który wystaje na dlnej belce obwin taśmą
po regulacji jak dalej lata obwin bolec ten co jest na belce taśmą i git
- Dragon
- Forum Master

- Kontakt:
Na krótką metę pomoże, taśma krótko wytrzyma bo oryginalnie jest tam plastik.po regulacji jak dalej lata obwin bolec ten co jest na belce taśmą i git
Wyślij głupka po flaszkę, to przyniesie jedną...
Wyślij kobietę po piwo to też przyniesie jedno...
Piąty bieg wrzucony...............................................
Wyślij kobietę po piwo to też przyniesie jedno...
Piąty bieg wrzucony...............................................
- specWROC
- (()())G.O.L.F.(()())

- Kontakt:
a widzisz jednak regulacja NIE wystarczyTo_mas pisze:a po co pytasz jak wieszspecWROC pisze:kiedy jade moim golferem na jakiś wybojach to słysze z tyłu łupanie klapy...w jaki sposób można ją wyregulować??
próbowałem już wykręcać te gumowe noski ale to nie wiele dało...więc chyba jedynym wyjściem jest regulacja na zamku??)) Ja miałem to samo i załatwiłem to tak samo
![]()
Do dzieła
- vw_vandal
- Forum Master

- Kontakt:
Chłopaki ja to zrobiłem za pomocą koszulki termokurczliwej i tak już 6 miechów jeżdze i jest git. Tak samo zrobiłem z ryglami prz zamkach drzwiowych oraz kanapę z tyłu. Nic nie puka ani trzeszczy.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DvkPN1Buok0&feature=autoplay&list=FLdQqUeMMZKpjqZ72OdcA6cQ&lf=mh_lolz&playnext=1[/youtube]
- specWROC
- (()())G.O.L.F.(()())

- Kontakt:
ja narazie owinąłem taśmą izolacyjną i jest GIT:) koszulka termokurczliwa a gdzie tego szukać??vw_vandal pisze:Chłopaki ja to zrobiłem za pomocą koszulki termokurczliwej i tak już 6 miechów jeżdze i jest git. Tak samo zrobiłem z ryglami prz zamkach drzwiowych oraz kanapę z tyłu. Nic nie puka ani trzeszczy.
szukać np w sklepie elektrycznym, marketach budowalnych typu castoama, leroy marlin itpspecWROC pisze:ja narazie owinąłem taśmą izolacyjną i jest GIT:) koszulka termokurczliwa a gdzie tego szukać??vw_vandal pisze:Chłopaki ja to zrobiłem za pomocą koszulki termokurczliwej i tak już 6 miechów jeżdze i jest git. Tak samo zrobiłem z ryglami prz zamkach drzwiowych oraz kanapę z tyłu. Nic nie puka ani trzeszczy.![]()