Golf III GTI, czy to dobre rozwiązanie?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Golf III GTI, czy to dobre rozwiązanie?
Witam
Nosze się z zamiarem zakupu w/w Golfika, lecz nie jestem do końca przekonany co do silników w nim montowanych, a mianowicie nie zabardzo mi wiadomo jak się one sprawują w uzytkowaniu.
Na pewno ten co zamierzam kupić będzie miał juz zrobione z 200 tyś i nie bezie nowszy niz 1994 rok. Dodam róznież że zamierzam zamontować gaz...
Proszę o poradę, jak się te silniki zachowują, czy nadają sie do gazowania?
Pozdrawiam...
Nosze się z zamiarem zakupu w/w Golfika, lecz nie jestem do końca przekonany co do silników w nim montowanych, a mianowicie nie zabardzo mi wiadomo jak się one sprawują w uzytkowaniu.
Na pewno ten co zamierzam kupić będzie miał juz zrobione z 200 tyś i nie bezie nowszy niz 1994 rok. Dodam róznież że zamierzam zamontować gaz...
Proszę o poradę, jak się te silniki zachowują, czy nadają sie do gazowania?
Pozdrawiam...
- Golf III GTI 8V
- Mały gagatek
Oj to mój to jakiś potwór paliwożerny - fakt że nie robię zazwyczaj więcej jak 12 km ale żre 10,5 - 13 na tym odcinku nawet jak są korki... Na dłuższym dystansie nie miałem okazji go sprawdzić (już niedługo sesese) ale tak jak zrobiłem w zimie 60-70 km spalił mi średnio 7.9 i byłem bardzo szczęśliwy.. Trzeba się w nim umieć gazem posługiwać - bo przy dociśniętym aż człowiek zaczyna czuć oprócz przyspieszenia przyszły luz w portfelu
Napiszcie jakiej długości trasy zazwyczaj robicie że osiągacie takie spalanie..
Napiszcie jakiej długości trasy zazwyczaj robicie że osiągacie takie spalanie..
Nadzieja...
- Golf III GTI 8V
- Mały gagatek