Rozpiska MagiCar 440 Golf III - szukam
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Rozpiska MagiCar 440 Golf III - szukam
Zakupiłem alarm Magicar 440 lub inna nazwa Safecar 440 ale nie mam za bardzo pojęcia gdzie to powpinać wszystko. Chciałem podpiąć pod centralny dodatkowo i zrobić domykanie szyb i szyberdachu (teraz mam z kluczyka). Wiem że sprzedający na allegro dają do alarmów rozpiski ze szczegółami montażu do poszczególnych modeli. Ma ktoś może coś takiego albo podobnego? Do tego jeszcze mam sensorowy wyłącznik zapłonu i też nie za bardzo wiem gdzie to wpiąć. Z góry dzięki za pomoc!
Golf III 1993r. 1,6 Benzyna
P.S. Ewentualnie może jest ktoś kto za w miarę przyzwoitą cenę byłby w stanie mi to zamontować wszystko (najlepiej z okolic Krakowa)?
Golf III 1993r. 1,6 Benzyna
P.S. Ewentualnie może jest ktoś kto za w miarę przyzwoitą cenę byłby w stanie mi to zamontować wszystko (najlepiej z okolic Krakowa)?
- Dragon
- Forum Master
- Kontakt:
Brązowo biały kabelek od włącznika światła w drzwiach kierowcy, łatwy dostęp. I nie musisz oczywiście wpinać się w każde drzwi, ten jeden wystarczy.dario_krk pisze:- gdzie znaleźć te przewody czujnika otwarcia drzwi? i czy wystarczy podpiąć się pod jeden czy pod każdy osobno? a może pod lampkę wewnętrzną?
Wyślij głupka po flaszkę, to przyniesie jedną...
Wyślij kobietę po piwo to też przyniesie jedno...
Piąty bieg wrzucony...............................................
Wyślij kobietę po piwo to też przyniesie jedno...
Piąty bieg wrzucony...............................................