Witam! Jak sądzicie czy to uszczelka, bo ciągle mi wywala wode, wyjąlem juz termostat i gdy wlewam wode to chwile jest OK, ale zaraz podnosi sie poziom w zbiorniczku, wywala wode a pozniej leci powietrze i woda bulgocze.
Jaki TORX jest to odkrecenia glowicy T50, T55 czy moze jeszcze wiekszy ??
Chyba uszczelka pod glowią, jaki TORX jest potrzebny ??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
Ja bym nie twierdził że to uszczelka na 100 procent. Jest to bardzo prawdopodobne ale wystarczy że uklad chłodzenia się nie odpowietrza (wężyk cienki do zbiorniczka niedrożny) i bedzie to samo. Nie śpiesz się za bardzo bez pewności co jest grane.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
dzieki, tez tak mi sie wydaje :/
Ale teraz nie wiem jaki klucz jest potrzebny, bo chcialem to sam zrobic, na allegro są klucze i max rozmiar to T55 i nie wiem czy bedzie dobry.
Jak ktos to robil to niech podpowie jaki rozmiar
[ Dodano: Sro Lip 05, 2006 23:50 ]
Ale teraz nie wiem jaki klucz jest potrzebny, bo chcialem to sam zrobic, na allegro są klucze i max rozmiar to T55 i nie wiem czy bedzie dobry.
Jak ktos to robil to niech podpowie jaki rozmiar
[ Dodano: Sro Lip 05, 2006 23:50 ]
Jak zalewalem pod sam korek to widzialem bąbelki z tego malego węzyka czyli raczej nie jest zapchany.Paweł Marek pisze:Ja bym nie twierdził że to uszczelka na 100 procent. Jest to bardzo prawdopodobne ale wystarczy że uklad chłodzenia się nie odpowietrza (wężyk cienki do zbiorniczka niedrożny) i bedzie to samo. Nie śpiesz się za bardzo bez pewności co jest grane.