[MKII] Skrzynia biegów - wymiana uszczelki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MKII] Skrzynia biegów - wymiana uszczelki
Cześć.
Mój problem jest mianowicie taki: musze wymienic uszczelke pod pokrywą obudowy skrzyni biegów [ skrzynia piątka] i chodzi mi mianowicie o to czy jak odkrece ta obudowe skrzyni to czy coś mi tam samoczynnie nie wypadnie np. pierscien albo synchronizator.
Z góry wielkie dzięki za pomoc...
Pozdrawiam
chodzi mi o te zaznaczone sruby i o uszczelke pod ta pokrywą ...
Mój problem jest mianowicie taki: musze wymienic uszczelke pod pokrywą obudowy skrzyni biegów [ skrzynia piątka] i chodzi mi mianowicie o to czy jak odkrece ta obudowe skrzyni to czy coś mi tam samoczynnie nie wypadnie np. pierscien albo synchronizator.
Z góry wielkie dzięki za pomoc...
Pozdrawiam
chodzi mi o te zaznaczone sruby i o uszczelke pod ta pokrywą ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony ndz lip 02, 2006 14:33 przez strong_survive, łącznie zmieniany 3 razy.
tu sie nie zgodze moze wypaść jedna rzeczstrong_survive pisze:krisvw napisał/a:
jak to odkrecisz to nic nie wypadnie
Dzięki wielkie za pomoc... Bałem sie że moze mi sie cos posypac a tak to jutro zabieram sie za to. Punkt oczywiście dla Ciebie...
mianowicie spreżynka na koncu synchronizatora (tak mi sie wydaje ze to od synchronizatora)
ostatnio wymienialem obudowe piatego biegu i byla tam wlasnie taka spraezynka
hehehe. co ci pusic niechce. ?? jak nie dasz rady odezwij s sie na gg moje : 5273532 to jestem ze szczecina to bym moze podjechal .
pozd
[ Dodano: Nie Lip 02, 2006 6:24 pm ]
KOLEGA Z SRUBAMI NA ZDJECIU ZAPOMANIL O JESCZE 2 SROBACH KTORE SA PIETERKO NIZEEJ/ TAKZE 13.
POZD
[ Dodano: Nie Lip 02, 2006 6:26 pm ]
KLECIUTKO PULAKAC LECIUTKO PUKAJAC W NADBUDUWKE 5 BIEGU ON ZEJDE UWAZAJ PRZYT WKALDANIU NA LOZYSTKO TAKEI PLASTIKOWe (WYSPRZEGLAJACE ZEBY ZASZLO PRAWNE ) I SPRZEYNKE TRZMAJACA PRED OD BIEGOW. ZEBY PROSTO WESZA.
pozd
[ Dodano: Nie Lip 02, 2006 6:24 pm ]
KOLEGA Z SRUBAMI NA ZDJECIU ZAPOMANIL O JESCZE 2 SROBACH KTORE SA PIETERKO NIZEEJ/ TAKZE 13.
POZD
[ Dodano: Nie Lip 02, 2006 6:26 pm ]
KLECIUTKO PULAKAC LECIUTKO PUKAJAC W NADBUDUWKE 5 BIEGU ON ZEJDE UWAZAJ PRZYT WKALDANIU NA LOZYSTKO TAKEI PLASTIKOWe (WYSPRZEGLAJACE ZEBY ZASZLO PRAWNE ) I SPRZEYNKE TRZMAJACA PRED OD BIEGOW. ZEBY PROSTO WESZA.
brak mocy. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .