[mk2] rozmiar łozysk
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- _pączek_
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
[mk2] rozmiar łozysk
witam
chcialbym zapytac czy zna ktos rozmiary łożysk kół przydnich i tylnych do Mk II z 88r.
jakiej marki byscie polecili łozyska żeby sie 'nie przejechac'
chcialbym zapytac czy zna ktos rozmiary łożysk kół przydnich i tylnych do Mk II z 88r.
jakiej marki byscie polecili łozyska żeby sie 'nie przejechac'
Ostatnio zmieniony ndz lip 02, 2006 20:37 przez _pączek_, łącznie zmieniany 1 raz.
- _pączek_
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no wlasnie ze w moim przypadku tak rady nieda bo mam niedaleko hurtownie łozysk ale tam sprzedaja po rozmiarach(mozna tam dostac jakie lozyska sie zechce-nie tylko do samochodow)kotem pisze:w sklepie znaja idziesz do sklepu i mówisz ze chcesz przednie łożyska do kół podajesz model golfa i rocznik i jazda
- sq8bwh
- Ma gadane
To nie jest takie "zwykłe" łożysko (ma dzielony wewnętrzny pierścień) i proponował bym kupic właściwe pod Twój model samochodu (w MK II były dwa rodzaje) Ja założyłem polskiej produkcji i latam już parę lat a było tanie (coś ok 30 zł). Dodam że troszkę roboty przy tym bo bawiłem się z pół dnia.. Pozdrawiam.
- sq8bwh
- Ma gadane
Bo do najdroższych sklepów ja nie chodzę... na tył to po 19 zł (na jedno też polskie) kupowałem koledze były jeszcze po 12 zł jakieś włoskie ale to nawet z wyglądu pudełka mi się nie podobały..kotem pisze:na przednie koła?? To ja na tył płaciłem więcej bo 60zł tylko ze nie pamietam czy za jedno czy za oba!sq8bwh pisze:(coś ok 30 zł)
- sq8bwh
- Ma gadane
Toszto nasza Perła!? w Opolu?... ze Zwierzyńca (lepsza ) lub Lublina bo warzą w dwuch browarach
A co do cen to sporo troche, ponad stówę za SKF? zapytam ile w "moim" sklepie tak z ciekawości..
A co do cen to sporo troche, ponad stówę za SKF? zapytam ile w "moim" sklepie tak z ciekawości..
Ostatnio zmieniony ndz lip 02, 2006 21:48 przez sq8bwh, łącznie zmieniany 2 razy.