sprzęgło w 1.6benzyna
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
sprzęgło w 1.6benzyna
mam takie pytanko u mnie w mk2 1.6benz pada sprzęgło a kumpel ma z td w idealnym stanie czy jest mozliwe zamontowanie zkompletnego sprzęgóła z td bo benzyny? wiem ze majątaką samą liczę zembów ale różne średnice moje ma 190mm a jego 200 albo210mm da s to zrobic bez dużych przeróbek?? pomóżcie
Witam napisałem o frezach bo sam jak miałem MK2 diesla i chciałem wymienić sprzęgło to poszłem do serwisu podałem gościowi typ model rok produkcji dostałem ładnie zapakowane razem z plastikowym wałkiem centrującym zdjołem skrzynie i problem frezy nie te musiałem zapychać do serwisu na piechote i gościu powiedział ze ten typ i ten numer katalogowy sprowadzą za dwa dni no i czekałem to teraz juz nic nie wiem teraz mam benzyne 1,8 silnik ADZi okazuje sie ze w głowicy mam tylko po jednej spręzynie na zawór i jak tu nie dostać kociokwiku
[ Dodano: 27 Cze 2006 20:19 ]
To było kiedyś na forum czym sie rózni silnik ABS od ADZ własnie tym ze mają po jednej spręzynie na zawór
[ Dodano: 27 Cze 2006 20:19 ]
To było kiedyś na forum czym sie rózni silnik ABS od ADZ własnie tym ze mają po jednej spręzynie na zawór