Szyberdach elektryczny nie otwiera sie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
kurde, no to naprawde masz dziwną usterkę silnik jest w pełni sprawny skoro dziaął domykanie z pilota. mowisz ze prąd na wtyczce jest i guzik tez działa... skonczyły mi sie pomysły chwilowo...
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Siemka. Widzę że jesteście obeznani w temacie szybra.u mnie problem polega na tym że uchyla się bez problemu,ale gdy chcę go otworzyć całkowicie(do tyłu)to jest taki objaw ze jedno naciśnięcie na przycisk i uchyla się o 0,5 cm i tak do bólu podobnie jest z zamykaniem.Czy może to być wina prowadnic??
piecio, trzeba wyjąc podsufitkę, potem całą ramę szybra, zobaczyć gdzie na szynach jest juz wyrobiony wetal i zrobic nadlewkę np z jakiegoś plastiku lub kombinowac inaczej. Roboty na cały dzień.
Nocne Mary Squad
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
dodam tylko że awaryjne zamykanie kluczem imbusowym działa spoczko.A elektrycznie nic z tego tak jakby silnik rozłanczał z uwagi na duży opór . WIĘC ??
[ Dodano: Sob Cze 24, 2006 12:38 ]
Dzięki DJTOM.Tak przypuszczam że roboty na cały dzień.więc chyba poczekam na kilka dni wolnego .Kilka browarków i robota pójdzie.Póki co kręce kluczykiem :)POZDRO
[ Dodano: Sob Cze 24, 2006 12:38 ]
Dzięki DJTOM.Tak przypuszczam że roboty na cały dzień.więc chyba poczekam na kilka dni wolnego .Kilka browarków i robota pójdzie.Póki co kręce kluczykiem :)POZDRO
tak własnie jest - ręcznie przełamiesz ten opór ale silnik nie wyrabia. przy okazji mozesz prysnąć cały mechanizm dobrym smarem z sprayu.tak jakby silnik rozłanczał z uwagi na duży opór
Nocne Mary Squad
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
w sumie racja chyba tez tak zrobie a orjentujecie sie moze ile kosztuje nowa podsufitka ?? wyj......rzucil bym ta CO MAM W CHWILI OBECNEJ ZROBIL PRZY AUTECZKU CO TRZEBA Z TYM SZYBERKIEM GDY BEDZIE JUZ OK WRZUCE NOWA PODSUFITKE TYTLKO JESLI MOGE POPROSIC KOGOS O TO BY POINFORMOWAL MNIE JAKI KOSZT NOWEJ PODSUFITKI JEST I GDZIE EWENTUALNIE SZUKAC POZDRAWIAM I OBY MNIEJ USTEREK
gorylek
Zapisz element docelowy jako... wydrukuj i podjedź z tym do jakiegoś elektryka.
[ Dodano: Sob Cze 24, 2006 12:57 ]
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C947165
podsufitki szukaj na allegro lub tak jak szybra w Gofrach idących w całości na częsci (również np allegro).
[ Dodano: Sob Cze 24, 2006 12:57 ]
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C947165
podsufitki szukaj na allegro lub tak jak szybra w Gofrach idących w całości na częsci (również np allegro).
Nocne Mary Squad