i jeszcze w ktore kostki wlaczyc wiazki do regulacji wysokosci swiatel.
z gory dzieki - tylko prosze nie odsylac mnie na ruska strone ze schematami, jestem noga z tego i tak sie nie zorientuje

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
robiłem to samo więc opiszę. Orginalna wiązka - jesli jest kompletna to rozłóż ją na ziemi zanim wsadzisz do auta. Na jednym końcu wiązki będą kostki które wpinasz w słupek A od strony kierowcy, po kilkunastu centymetrach będziesz miał 1 kabel z brązową wtyczką - wpinasz w brązowe koło masowe które jest na lewo od skrzynki przekaźników też zamontowane na słupku A. Po tem masz szerokie kostki które wpinasz w skrzynke przekaźników - pasują tylko w 1 miejsce więc się nie pomylisz. Na wiązce obok bedziesz maił kilka kabelków zakończonych zielonymi, czarnymi (nie pamietam kolorów)małymi wtyczkami. Schyl się - na prawo od skrzynki przekaźników zobaczysz płaskie plastki w różnych kolorach (zielony, żółty, czarny, niebieski) - tam wpinasz te pojedyńcze kable. Drugi koniec wiązki idzie do słupka A prawego i tam też masz o ile pamiętam brazowe koło masowe do którego wpinasz też poojedyńczy kabel.martinez76 pisze:zakladam elektryczne szyby i lusterka, potrzebuje wiedziec w ktore kostki bezpiecznikow podlaczyc wiazki - wiazki mam oryginalne.
i jeszcze w ktore kostki wlaczyc wiazki do regulacji wysokosci swiatel.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 112 gości