LICZNIK MK3

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
SAMO
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

LICZNIK MK3

Post autor: SAMO » śr cze 21, 2006 16:11

witam mam problem niedawno padł mi wskaznik paliwa w liczniku miałem jakies 1/3 baku wskazywał ok i pewnego razu po przekreceniu kluczyka cisza myslałem ze to przy pompie potencjometr bo tak juz raz miałem i po zrobieniu było ok teraz znów lipa co dziwne po podpieciu go do vaga nie chciał skomunikowac sie z licznikiem a jedynie z silnikiem dodam że podpinałem sie troche kombinowanie bo jakis inteligent całkiem wywalił mi gniazdo diagnostyczne z goffera więc podpiąłem sie pod kabel od immo i dalej do akumulatora i wtyczki do vaga ale tak jak napisałem brak mozliwosci skomunikowania sie z deska rozdzielcza dodam ze dzisiaj zwariował mi tez wskaznik od chłodzenia podszedł do 70 st i stanał co moze byc przyczyna moze procesor albo licznik juz siada piny wygladaja ok luty w liczniku tez przy pompie paliwowej tez sprawdzane moze jakies sugestie za wsio thx :pub: [-o<

http://inos.int.pl/zanim-napiszesz/
PAY ATTENTION WHEN YOU'RE DRIVE!!
http://www.youtube.com/watch?v=dMXkinfyV8k

Awatar użytkownika
Gwiazdor
_
_
Kontakt:

Post autor: Gwiazdor » śr cze 21, 2006 17:14

Poszukaj drugiego licznika i trzeba sprawdzić.

Może coś kiedyś było grzebane przy liczniku i teraz dopiero dało o Sobie znać?

Obrazek

Awatar użytkownika
dziejo
V.I.P.
V.I.P.
Silnik: AFN

Post autor: dziejo » śr cze 21, 2006 18:11

tak THE GWIAZDOR ma rację lepiej sprawdzić na drugim liczniku skoro było grzebane to istnieje taka opcja że poprostu cos sp.........

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”