zegary
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
zegary
czy to mozliwe ze w silniku 1.3 mam zegary z indeksem 950 na dwie wtyczki niedawno go kupilem i nie wiem czy sa zegary od tego modelu czy nie dzieki za pomoc
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Jeśli dobrze Ci pokazuje prędkość to nie ma sie co martwić i zostać przy tym indeksie
Jasne ze moesze sobie kupić z 1.6 mozesz sobie nawet kupić taki do 260km/h :PPP tylko zeby miał indeks taki sam jak masz teraz (zakładająć ze dobrze pokazuje)
P.S
A bedziesz kupować ??? To daj znaka bo ja szukam samego prędkosciomierza !! Do mojego bo moj przestał pokazywać kilometry :// A własnie szukam takiego jak ty masz do 200 indeks 950 i na 2 wtyki !! Wiec jak cos to ja jestem chętny na ten prędkościomierz sam !!!
Ewentualenie jak tanio puścisz to wezme cały niech strace
[ Dodano: Pon Cze 19, 2006 23:36 ]
A no to śmiało kup sobie taki z obrotkeim na 99% powinien Ci dziłać wystarczy tylko przepiąć Tylko pamietaj o indeksie i tez na 2 wtyczki !!
Jasne ze moesze sobie kupić z 1.6 mozesz sobie nawet kupić taki do 260km/h :PPP tylko zeby miał indeks taki sam jak masz teraz (zakładająć ze dobrze pokazuje)
P.S
A bedziesz kupować ??? To daj znaka bo ja szukam samego prędkosciomierza !! Do mojego bo moj przestał pokazywać kilometry :// A własnie szukam takiego jak ty masz do 200 indeks 950 i na 2 wtyki !! Wiec jak cos to ja jestem chętny na ten prędkościomierz sam !!!
Ewentualenie jak tanio puścisz to wezme cały niech strace
[ Dodano: Pon Cze 19, 2006 23:36 ]
A no to śmiało kup sobie taki z obrotkeim na 99% powinien Ci dziłać wystarczy tylko przepiąć Tylko pamietaj o indeksie i tez na 2 wtyczki !!
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Ryś Stepowy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: