Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
To sie zgadzaLOCO pisze:ostatnio padl mi czujnijk temp. zewn.-i w normalnym trybie MFA poprostu goomija
Nie wiem jak jest z tym omijaniem w trybie serwisowym, bo teraz mi juz wszystko dziala.LOCO pisze:tak samo powinno byc tym 2 trybie jesli "cos" nie dziala MFA to omija-nieprawdaz??Chyba ze sie myle... ale jak dobrze pamietam to wartosc -40st nie pojawia sie w miejscu temp. zewn.
Tak w ogole to dzwiwne ze w 96/97r pokazuje Ci te wszystkie rzeczy.LOCO pisze:na stronie klubu CORRADO znalazelm w zakladce tips & tricks ukryte funkcje MFA-czyli tryb serwisowy...wg. tego co podali na stronie to sa funkcje 2 trybu MFA:
0 suma zaprogramowanych bajtów
1 podciśnienie na wejściu powietrza
2 obroty silnika
3 chwilowe zużycie paliwa
4 sygnał od czujnika prędkości (???)
5 Temperatura silnika
6 Temperatura otoczenia
Czyli masz tak samo jak ja i to wcale nie jest temp silnika tylko zewnetrzna. U mnie jest juz wszystko ok i w trybie serwisowym, tak jak i w normalnym pokazuje temp zewn...LOCO pisze:Zgadza sie nie tryb serwisowy nie pokazuje tych wszystkich rzeczy..mam tylko chwilowe zużycie paliwa temp. oleju Temperatura silnika
Nie bardzo mam doswiadczenie w tym temacie. W swoim Mk3 jak narazie wszystko ok.LOCO pisze:A jakie masz zdanie na temat kupna czujnikow??bo moj mechanik upiera sie zeby kupic oryginal(po 100zl/szt)zgadzam sie ale to nie sztuka isc do serwisu wywalic full kasy jesli mozna taki sam efekt uzyskac po nizszych kosztach...tak wiec masz jakies doswiadczenia z kupna nie oryginalnych czujnikow?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 55 gości